Přejít k hlavnímu obsahu

Americký tým Genesis vítá bývalého spoluhráče spajKKa

16. 1. 2020 | 10:17 PUBG: Battlegrounds
Ať už jako hráči byli pod organizací Cloud9, nebo bez zastřešení hájili barvy Genesis, tak po celý loňský rok patřili k tomu nejlepšímu na americké scéně. Kaymind a spol. si zahráli i na světovém šampionátu, ale nyní je čeká o něco větší výzva.
Shrimzy
Shrimzy

Celý tým loni v létě přišel o střechu nad hlavou, kvůli nedostatečné podpoře organizací se Cloud9 kompletně odporoučeli z PUBG scény. I tak se bez organizace dokázali Kaymind, Pr0phie, Nerf a hwinn dostat na PGC 2019, kde postoupili do finále a celkově vybojovali deváté místo. Ještě v listopadu však odchod oznámil Kaymind, který se aktuálně chystá na novou etapu kariéry, v Evropě, a po něm se s týmem rozloučil i Nerf.

Až dosud nebylo jisté, jestli spolu budou pokračovat nadále, nebo se všichni hráči rozejdou vlastními cestami. Včera byl ale oznámen příchod třetího hráče, čímž je jasné pokračování v nové sezóně. Sestavu doplňuje Shrimzy, který naposledy hájil barvy Ghost Gaming a v roce 2018 si dokonce zahrál se spajKKem za Hooligans.

Aktuální sestava Genesis:

 Filipíny Magno 'Pr0phie' Ramos
 Spojené státy americké Hunter 'hwinn' Winn
 Spojené státy americké Tristan 'Shrimzy' Nowicki

Štítky: Genesis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.