Přejít k hlavnímu obsahu

Anglický fotbalový klub Wolverhampton chystá vstup na čínskou PUBG scénu

16. 1. 2020 | 09:00 PUBG: Battlegrounds
Esportová divize anglického fotbalového klubu z Wolverhamptonu zaměstnává kromě hráčů FIFY i několik dalších sekcí, ke kterým v tomto týdnu přibude i PUBG tým.
Wolves Esports
Wolves Esports

Tým s názvem Wolves Esports a ikonickým oranžovo-černým logem by dle zdrojů správce PUBG Liquipedie měl oznámit novou sestavu 16. ledna. Vzhledem k tomu, že klub sídlí v Anglii, tak by se nabízelo to, že půjde o akvizici evropské sestavy. Vzhledem k obrázku níže tomu tak ale nebude. Vidět zde můžeme čínské znaky a nejvíce se očekává podpis čínského týmu Weibo. Ačkoliv si na oficiální oznámení musíme počkat, tak tento fakt by opět podtrhoval pozici, kterou má PUBG v Asii oproti západní scéně. Současně to ale není krok, který bychom viděli pouze tu. Francouzské PSG takto například už několikátým rokem podporuje čínský Dota 2 tým.

Wolves Esports
Zdroj: @subzidite2
Štítky: Wolves Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.