Přejít k hlavnímu obsahu

Ani sedm hráčů nestačí. Astralis oficiálně podepisují JUGiho a v hledáčku mají i osmého hráče

11. 5. 2020 | 13:17 Counter-Strike 2
Astralis teprve nedávno es3taga jako šestého hráče, to však dánskému týmu podle spekulací nestačí. Světová jednička podepsala jako sedmého hráče snipera JUGiho, to však je podle spekulací málo a Astralis plánují jít do dokonce do osmi!
jugi astralis
jugi astralis

UPDATE #2: Ani ne 24 hodin po prvních zmínkách o přestupu JUGiho je vše hotovo. Dánský sniper by se v budoucnu mohl vzhledem ke svému playstyle stát druhým devicem. Uvidíme však, kdo bude následným osmým hráčem.

Konečně se cítím jako doma. Hned co jsem vešel do kanceláří Astralis jsem věděl, že je to správná volba. Skupina se sice rozrostla, ale znám většinu kluků okolo, znám kulturu v týmu a vím, co se ode mě čeká. Nosit dres s červenou hvězdu na hrudi je... je to tlak, ale také motivace jako nic jiného.

Nehrál jsem v poslední době tak dobře jak bych chtěl, ale vím, čeho jsem ve správných podmínkách schopný.

Zabere nějaký čas než se plně začlením do Astralis, jejich playbook je nejvíc obsáhlý co jsem kdy viděl, ale už jsme trénovali a vše bylo skvělé. Nemůžu se dočkat až se připojím na server a všem ukážu, jak se po přestupu cítím.

Svou premiéru v Astralis by si mohl JUGi připsat již za týden v turnaji DreamHack Masters.

Nová sestava Astralis je následující:

 Dánsko Nicolai "device" Reedtz
 Dánsko Peter "dupreeh" Rasmussen
 Dánsko Andreas "Xyp9x" Højsleth
 Dánsko Lukas "gla1ve" Rossander
 Dánsko Emil "Magisk" Reif
 Dánsko Jakob "JUGi" Hansen

 Dánsko Danny "zonic" Sørensen (coach)
 Dánsko Patrick "es3tag" Hansen (od 1. července)

UPDATE #1: Nová sestava týmu Astralis se vyjasňuje, sedmým hráčem týmu se podle dánské TV2 má stát JUGi. Jelikož je volným hráčem, k týmu se připojí hned po podpisu. Připomeňme, že Astralis nedávno podepsali také es3taga, který se k týmu kvůli smlouvě s Heroic připojí až v červenci. Podle informací z Dánska to však není vše, Astralis mají v hledáčku ještě jednoho hráče a vypadá to, že za Astralis bude hrát dokonce 8 různých hráčů.


Původní zpráva: Astralis nevkročili do roku 2020 zrovna úspěšně. Konec v semifinále v Katowicích a třetí místo v ESL Pro League sice může znít jako úspěch, pro světovou jedničku, která je zvyklá drtit konkurenci, jde však spíš o zklamání. Astralis sice jako odpověď podepsali bývalou hvězdu Heroic es3taga, ten se však k týmu přidá až v červenci. Možná i proto Astralis hledají do soupisky ještě jednoho hráče.

S informací o příchodu nového hráče přišel známý server DBLTAP, který už mnohokrát přinesl ověřené informace z prostředí profesionálních týmů. Koho mají Astralis vyhlédnutého však zatím není známé. Dá se však předpokládat, že každý z hráčů bude plnohodnotným členem sestavy a v dresu Astralis tak uvidíme pravidelně sedm různých hráčů. To potvrdil i coach týmu Zonic při příchodu es3taga, když tvrdil, že nový hráč nebude žádný náhradník.

Jsme zvědaví, co sedmičlenná sestava přinese. Střídání hráčů však může být zajímavým okořeněním CS:GO scény.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Astralis
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.