Přejít k hlavnímu obsahu

AOC je opět hlavním partnerem MČR v počítačových hrách

29. 4. 2020 | 12:00 Všechny hry
Společnost AOC je ve světě známá svými prvotřídními monitory. S radostí vám oznamujeme, že spolupráce této společnosti a MČR v počítačových hrách pokračuje i osmým rokem.
AOC
AOC

Bez kvalitního monitoru by hráči nemohli podávat tak skvělé výkony, jaké na MČR podávají. Zároveň dobrá obrazovka chrání i váš zrak před poškozením nebo únavou. Vybrat monitor na úrovni však není nic jednoduchého, my však máme jasno. Vybíráme monitor značky AOC, která je partnerem MČR již osmým rokem.

K uzavření spolupráce se vyjádřil i František Koutník ze společnosti AOC:

Vzhledem k dlouhodobé spolupráci s Playzone a vzhledem k faktu, že se společnost AOC specializuje na herní monitory, je pro nás účast na MČR výbornou příležitostí k prezentaci naších nejlepších herních monitorů. Proto se opět stáváme hlavním partnerem a při této příležitosti s velkou radostí představujeme přírůstek do prémiové řady herních monitorů AOC C27G2ZU, který se stává Oficiálním monitorem MČR. Tento nadupaný monitor nabízí výjimečné herní zážitky, díky perfektnímu obrazu zakřiveného 27“ VA panelu s Full HD rozlišením, poměrem stran 16:9 a hlubokým kontrastem 3000:1.
AOC

Monitor AOC C27G2ZU s úhlopříčkou 27', obnovovací frekvencí 240 Hz, dobou odezvy 0,5 ms MPRT a jasem 300 nitů je perfektním společníkem každého hráče. Díky obnovovací frekvenci 240 Hz, době odezvy 0,5 ms a nízkému zpoždění na vstupu poskytuje monitor AOC C27G2ZU dokonale plynulý výkon, který pomáhá i profesionálním hráčům dosahovat i těch nejtěžších vítězství. Zakřivené provedení a funkce nastavení výšky nebo natočení do stran umožňují přizpůsobit monitor individuálním potřebám. Rovněž podporuje technologie FreeSync Premium a G-Sync, díky kterým se obraz stává ještě plynulejší. Věříme, že si díky tomuto partnerství a těmto skvělým monitorům užijete MČR 2020 co nejvíce.

Štítky: AOC, MČR