Přejít k hlavnímu obsahu

AORUS se stává hlavním partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách

2. 5. 2019 | 12:02 Všechny hry
Letošní sezóna Mistrovství České republiky v počítačových hrách je v plném proudu a je nám ctí oznámit, že do tohoto rozběhnutého kolotoče s námi jako partner naskočí také prémiová herní značka AORUS!
AORUS
AORUS

Je nám radostí oznámit, že mezi partnery letošní sezóny Mistrovství České republiky můžeme přivítat značku herního vybavení AORUS. Tato prémiová herní značka, spadající do portfolia výrobce GIGABYTE, přináší na trh celé spektrum produktů od základních desek, přes grafické karty, mechanické klávesnice, myši, sluchátka, počítačové skříně, monitory, až po operační paměti, super rychlé SSD, chladiče, nebo dokonce také herní křesla. Nabízí zkrátka vše pro moderní počítač, připravený na ty nejextrémnější herní zážitky!

AORUS
Jako jeden z předních poskytovatelů herních řešení, je AORUS hrdým partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách. Je nám potěšením bojovat bok po bodu spolu s hráči a společně si užít celé mistrovství!

- Ricky Huang, GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO., LTD

V rámci svého sortimentu se GIGABYTE se svojí řadou AORUS stává pro devátý ročník Mistrovství České republiky oficiálním poskytovatelem základních desek a grafických karet. Za oficiální produkty MČR 2019 pak byly vybrány základní deska AORUS Z390 MASTER a grafická karta GeForce RTX 2080 AORUS EXTREME 8GB. Prostě ideální kombinace, která v pořádné herní mašině nemůže chybět!

Do mistrovského koloběhu se AORUS zapojuje okamžitě, již dnes 2. května totiž v 19:00 startuje první kvalifikační AORUS MČR Squad Series v PlayerUnknown's Battlegrounds. Registrovat se můžete zde.

MČR 2019
Štítky: AORUS, MČR
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.