Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Legends přidá dua a mapu Kings Canyon napořád, představí i limitovaný event The Old Ways

7. 4. 2020 | 08:00 Apex Legends
Pár dní zpět Respawn zveřejnil novou epizodu ze Stories from the Outlands, The Old Ways, který fanouškům přiblíží příběh hrdiny Bloodhound. Nastálo také do hry přidají herní režim pro dvojice a permanentní rotaci map. Od 7. dubna si tedy budete moc zahrát Kings Canyon a World's Edge mapy v duo i trio squadu.
Old Ways Event
Old Ways Event

Na dnešek, úterý 7. dubna Respawn připravil docela zásadní změny týkající se hry Apex Legends. Kromě trio squadu si budete moct zahrát také ve dvojici. Už nadobro. Hráčům přibude také volba mapy – Kings Canyon a World's Edge. Formát ranked hry se nijak nezmění. Co se týče limitovaného eventu, Respawn publikoval na svůj YouTube kanál podařený cinematic s příběhem hrdiny Bloodhound.

The Old Ways Lore event obsahuje:

  • Nový limitovaný herní mód – Bloodhounds Trials - hráči budou čelit i PvE predátorům, ze kterých dropne po jejich zabití odměna v podobě high-tier lootu
  • Exkluzivní event odměny – plněním denních úkolů získáte exkluzivní skiny inspirované The Old Ways příběhem
skins_april
  • Direct purchase shop – podobně jako tomu bylo u Wraith eventu Voidwalker, i nyní budou legendární skiny a vylepšení dostupné ke koupi přímo
skins_april2

Respawn tak reagoval na pozitivní feedback který má z předešlých eventů, jako Grand Soiree, a pokračoval se System Override. Event potrvá do 21. dubna a protože se jedná o exkluzivní událost, tak skiny, které budou dostupné během jeho trvání, nebudou nikdy jindy dostupné.

Konspirace

Jaké predátory proti nám Respawn v eventu postaví? S příchodem Apex Games na World's Edge, velcí dravci opustili oblast, což vedlo k výbuchu populace prowlerů. Většina z nich byla vystopována v severozápadní části arény a té příležitosti využil Bloodhound – udržoval ekosystém tím, že postaví lidi proti zvířatům.

prowler
Zdroj: ea.com