Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Legends se dočkají turnaje ze série Twitch Rivals

9. 2. 2019 | 22:29 Apex Legends
Nejnovější hra ze studia Respawn Entertainment slaví úspěch a už takhle krátce po svém vydání se dočkává velkého turnaje v rámci série Twitch Rivals.
Apex Legends
Apex Legends

Teprve toto pondělí vydalo EA hru vyvinutou studiem Respawn Entertainment, nazvanou Apex Legends a hra už i tak boří hranice popularity. Překonala již 10 milionů hráčů, vysoký je i její počet sledujících na Twitch, jde zkrátka konečně o hru, která má šanci konkurovat Fortnite. A není tedy divu, že i když je hra stále takto neuvěřitelně mladá, čekají na nás už i turnaje!

Twitch totiž další turnaj z populární série Twitch Rivals věnuje právě Apex Legends. Hrát se bude o solidních 200 000 dolarů ve dvou oddělených challenge, jedné pro Ameriku a Evropu, druhé pro Blízký východ a Afriku. Akce se bude konat mezi 12. a 19. únorem a vidět v ní budeme moci bojovat šestnáct týmů ve čtyřhodinových herních cyklech.

Body budou jednotlivé squady získávat buď za umístění (rovných pět bodů) nebo za kill (za ten obdrží tým bod jeden). Svoji účast na akci už potvrdili někteří streameři a těšit se můžeme na ta nejznámější jména! Bojovat o část z prize money bude třeba DrDisrespect, shroud nebo TSM_Myth. Celou akci budete moci samozřejmě sledovat u nich na streamu, chcete-li ale sledovat hru z obecného záběru a nejen z pohledu konkrétního hráče, o živý přenos ze hry se postará i oficiální kanál TwitchRivals.

miluju videohry a hlavně ligu legend