Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness MARVO zvládli baráž a jsou třetím nováčkem v 1. Tipsport COOL lize

24. 5. 2020 | 21:47 Counter-Strike 2
Před vyřazovacími boji o titul šampiona jarní sezóny 1. Tipsport COOL ligy se jako první po základní části odehraje baráž o postup, respektive setrvání v nejvyšší soutěži. Dva BO3 zápasy doplní složení, které již bylo obměněno dvěma týmy. Budeme svědky dalších nových tváří, nebo si týmy z 1. ligy dokáží svou místenku udržet?
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

Play-off Tipsport COOL ligy se 13. a 14. června týká SINNERS, Gunrunners.AOC, CZC.eSuba a Eclot Gaming, těsně bohužel postupová matematika nevyšla Dark Tigers, kteří jsou v baráži za velké favority. U týmu Universe je to mírně náchylnější, protože ačkoliv skončili hned za DTG, tak minimálně k baráži byli odsouzeni již několik kol dopředu. V týmu navíc panuje nejistota ohledně sestavy, což na náladě před důležitým zápasem rozhodně nepřidá. Z druhé ligy se o stupínek výše budou snažit postoupit eEriness MARVO a Inside Games, zatímco Sampi a BRUTE, největší favorité 2. ligy, dokázali postoupit mezi elitu na přímo. Zejména IG to budou mít proti tygrům hodně těžké, protože z hlediska týmové souhry se mezi těmito celky očekává velký rozdíl. Souboj eEriness MARVO proti Universe by měl být na papíře o poznání vyrovnanější, nicméně v Universe najdeme několik hráčů, kteří pokud "chytnou slinu", tak by jejich nezastavitelnost mohla být klíčová k udržení v 1. lize.

Baráž o 1. Tipsport COOL ligu: neděle 24. května
16:20 Česká republika Dark Tigers2:0Inside Games  Česká republikaBO3
20:00 Česká republika Universe0:2eEriness MARVO  Česká republikaBO3
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.