Přejít k hlavnímu obsahu

Battle Pass opět trhá rekordy, nasadit prize pool na 5 milionů dolarů trvalo pouhých pět hodin

26. 5. 2020 | 13:43 Dota 2
Každý rok po vydání Battle Passu se nahrnou hordy fanoušků ve snaze si jej pořídit. Letos ovšem narazili na komplikace, ale i tak jsme společně loňský rok překonali opravdu parádně.
Battle Pass
Battle Pass

Zakoupit Battle Pass se mnohým hráčům v prvních hodinách nedařilo,což byl i můj případ, ale ve skutečnosti byly problémy ještě větší. Díky enormnímu zájmu hráčů dostaly servery pořádně zabrat, mnoho lidí nebylo schopno si zahrát Dotu, ba dokonce ani Counter-Strike. Takto velký výpadek Battle Pass ještě nikdy nezpůsobil a čísla to jen potvrzují. Na pět milionů dolarů v prize poolu pro následující The International jsme se dostali už v prvních pěti hodinách. Z prodejů Battle Passu se na tyto účely posílá čtvrtina, je však nutné dodat, že 1,6 milionu dolarů byl základ od Valve.

Oproti loňskému roku je BP napřed o půl milionu dolarů v prvních několika hodinách, oproti předchozím ročníkům je na tom letošní ještě lépe. Otázkou zůstává, zda hráči i přes smutný fakt, že se TI letos nejspíše neuskuteční, budou utrácet jako smyslů zbavení a pomohou tak překonat dřívější rekordy.

Prize pooly
Štítky: Battle pass