Přejít k hlavnímu obsahu

Bitva o postup na Samsung MČR mobile startuje již tuto sobotu

23. 8. 2019 | 17:17 Hearthstone
Již za pár dní bude jasno o prvním účastníkovi Samsung MČR v mobilních hrách. Midseason turnaj je tu již ani ne za čtrnáct dní, kvalifikace na něj startují dokonce tento víkend!
Samsung MČR mobile
Samsung MČR mobile

Konec prázdnin s sebou přinese Samsung Midseason turnaj, tedy jedinečnou možnost jak si zajistit místo na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. A postoupit můžete klidně i vy! Vedle TOP 16 hráčů celkového MČR bodování, jejichž jména najdete na konci v tabulce, bude v Midseason turnaji totiž bojovat ještě 16 hráčů z otevřených kvalifikacích. Ty budou konkrétně dvě a obě se odehrají již tento víkend. A vzhledem k tomu, že matadoři domácí scény už mají postup jistý, není vaše šance na postup malá!

Kvalifikační turnaje na Samsung Midseason Tournament

Sobota 24. 08. 20191. kvalifikace
Neděle 25. 08. 20192. kvalifikace
Samsung MČR mobile

Jestli vám na samotný turnaj opravdu podaří postoupit, bude na vás příští víkend čekat dlouhý souboj, potenciální odměna za to ale zkrátka stojí. Cestu za lístkem do Brna zahájí všichni účastníci v osmi GSL skupinách, které se odehrají v sobotu 31. srpna. První zářijový den pak bude na řadě Double-Elimination play-off a z něj už vzejde postupující na samotné Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách. Souboj to bude tedy vyčerpávající, díky tomuto opatrnému systému, který dává v obou fází turnaje možnost pro jedno zaškobrtnutí, bude ale jasné, že si vítěz svoji cenu opravdu zaslouží.

Přímí postupující na Samsung Midseason turnaj
Pardubm1lanKrajdaZukys
Vlčák77ScruffyFaeliČiliJalapeňo
ValdaboyFakinAddsoEn1gmaBajty
HazarderMattyJobsadLeviathan

 

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend