Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se 1v1 turnajová LoL série se skvělými cenami od Patriot Viper

7. 5. 2019 | 11:40 League of Legends
Už ve čtvrtek 9. května začíná turnajová série, ze které si ti nejlepší odnesou super ceny od Patriot Viper. Ty si můžete prohlédnout níže v článku, tak neváhejte a vstupte do boje!
Patriot Viper 1v1
Patriot Viper 1v1

Turnaje jeden na jednoho jsou vždycky velká zábava a nikdy není jisté, kdo vyhraje. Nikdo se nemůže vymluvit na spoluhráče, protože tady jde pouze o individuální skill. Ten svůj může každý lolkař dokázat v turnajové 1v1 sérii or Patriot Viper. Během tří kvalifikačních turnajů vzejde šestnáct vyvolených, kteří si to nakonec rozdají ve velkém finále.

Rozhodně bude o co hrát, jelikož Patriot Viper do turnaje věnoval skvělé ceny - operační paměť Viper Steel 16GB 4000Mhz KIT, klávesnice Viper V765 Keyboard, a USB Viper Fang Gaming USB 128GB . Zisk těchto cen musí potěšit snad úplně každého vášnivého hráče.

Čtvrtek 9. května 17:00Patriot Viper 1v1 Cup - kvalifikace #1
Čtvrtek 16. května 17:00Patriot Viper 1v1 Cup - kvalifikace #2
Čtvrtek 23. května 17:00Patriot Viper 1v1 Cup - kvalifikace #3

Pokud chcete zkusit své štěstí v jednom ze tří turnajů, přihlásit se není nic těžkého. Pro první kvalifikaci stačí kliknout na červený odkaz výše, vpravo stisknout tlačítko určené k registraci a pokud stihnete chytit jeden ze 64 slotů, čeká vás v neděli podvečer perná bitva o důležité body! Ty se totiž sbírají napříč celou měsíční sérií, ale pokud v jednom z turnajů zvítězíte, finále o věcné ceny vás minout nemůže.

Ceny v turnaji:

1. místo - Viper Steel 16GB 4000Mhz KIT

Patriot Viper
Patriot Viper
Patriot Viper
Štítky: Patriot VIPER