Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se nový event, z Wildu se na chvíli navrátí 23 karet

29. 9. 2019 | 17:03 Hearthstone
Meta se po příchodu Saviors of Uldum i následných nerfech ustálila, Blizzard má ale stále dost nápadů, jak hru oživit. S novým eventem se na Standard vrátí 23 karet z Wildu, včetně legendárního Ragnaros, the Firelord.
Hearthstone
Hearthstone

Jak to tak v dobách mezi expanzemi bývá, meta se již moc nemění a Hearthstone se pomalu, ale jistě začíná hráčům ohrávat. Jedním z klasických řešení, jak hru udělat alespoň o něco méně jednolitou a více zábavnou, jsou eventy a po nemalém úspěchu Fire Fest-E.V.I.L., tedy toho posledního, jich na nás dle Blizzardu nečeká vůbec málo. Oznámili, že na další se můžeme těšit již za pár týdnů, připraveny jsou třeba zajímavé Tawern Brawly či Questy a dočkáme se i oblíbených dual-class arén.

To ale stále není nic v porovnání s tím, co tento event přinese do klasického constructed hraní. Každý hráč totiž při startu tohoto eventu obdrží zdarma 23 speciálních kopií karet z Wildu, které půjde použít při hraní Standardu. Jaké karty přesně to budou, zatím není jasné, víme jen o dvou, které jsou ale zase nejspíše i ty nejpodstatnější – chvilkového návratu se totiž dočkají Ragnaros, the Firelord a N’Zoth the Corruptor. Tyto kopie karet z vaší kolekce zmizí po konce eventu (máte-li nějakou z karet i v klasické variantě, ta vám samozřejmě zůstane, na Standardu si s ní ale nezahrajete) a zajímavé pak je hlavně to, že event bude trvat i během Masters Tour Bucharest, což znamená, že Ragnarose a spol. budou moci použít i účastníci tohoto turnaje.

Karty z Wildu čeká alespoň na chvíli návrat na Wild!

Tato novinka je nepochybně tím nejpodstatnějším, co zatím o blížícím se eventu víme. Zajímavého toho ale je ještě více, spoustu hráčů určitě potěší příchod nových designů hrdinů, které obdržíte za 1 000 výher s danou classou. Jak budou vypadat, zatím víme jen o těch třech, které vidíte dole, jde ale o vítanou změnu, jež ještě o něco více odmění karbaníky za aktivní hraní. Víme pak také o pár spíše kosmetických změnách, čeká nás třeba zlepšení vyhledávání karet, díky kterému půjde například "SN1P-SN4P" najít i při napsání "snip" nebo "snap".

Úpravy se dočkají také questy, v plánu je odstranění či předělání těch nejméně populárních a také aktualizace systému re-rollování, díky níž při odstranění questu za 60 goldů vždy obdržíte 50 goldový. Změny týkající se questů ale nepřijdou přímo s dalším updatem, jde tedy jen o něco, na čem v Blizzardu zatím pracují. Nový event ale i tak vypadá naprosto skvěle, a i když si na kompletní info o něm musíme ještě počkat až do 4. října, už teď jsme nadšení!

1000 wins hrdinové
miluju videohry a hlavně ligu legend