Přejít k hlavnímu obsahu

Bordel a spol. se stěhují pod křídla eEriness

8. 4. 2019 | 20:32 Counter-Strike 2
CS:GO vždy patřilo k základním stavebním kamenům eEriness a nejinak tomu bude i v letošní sezóně. Černo-modro-bílou kombinaci oblékne také trio staronových reprezentantů.
Výchozí obrázek
eEriness CS:GO

Jak můžete vidět sami na obrázku, jméno eEriness budou na nejbližíšch CS:GO turnajích hájit hráči sestavy dosud známé jako ex-Iron Branch. Kapitán týmu Michal 'Bordel' Weiss se již delší dobu angažuje v managementu této organizace a když se mu letos podařilo ustálit sestavu, staronový dres oblékne opět i jako hráč.

Společnou historii v eEriness má Bordel i s Adamem 'Neci' Zoulou a Tomášem 'tMs1k' Zelenkou. S Robertem 'manguss' Kasperem se první dva jmenovaní se znají z loňského působení v Gromatic a pouze Petr 'HoLLy' Kučera, který s mangussem rozšířil sestavu před několika týdny, je v této partě úplným nováčkem.

Vítěznou premiéru v novém působišti zažila tato pětice na sobotním One Night Standu, kde si po neúspěšném úvodním měsíci letošní MČR sezóny spravili ziskem 100 MČR bodů chuť. Obnovenou offline premiéru si Bordel a spol. zažijí už za necelé dva týdny na 50. vydání kultovní maďarské LANky ICL.

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.