Přejít k hlavnímu obsahu

The Boys se vrací! Organizace EXTREMUM podepsala bývalou sestavu 100 Thieves

24. 1. 2021 | 16:44 Counter-Strike 2
Na konci roku to vypadalo, že historicky nejlepší australský tým působící po organizací 100 Thieves se nadobro rozpadá. Opak je však pravdou, velkou část sestavy totiž pod svoje křídla zlákala ruská organizace EXTREMUM, volné místo v sestavě zaplnil nejlepší asijský hráč historie.
EXTREMUM
EXTREMUM

Když na konci loňského roku oznámila americká organizace 100 Thieves propuštění svého CS:GO týmu, vypadalo to, že nejúspěšnější australský tým se rozpustí a hráči půjdou každý svou vlastní cestou. O tom svědčí i fakt, že nový domov si již našli například jks, jkaem, nebo kouč kassad. Vše se nakonec obrátilo, když hráče zlákala ruská organizace EXTREMUM, která tak vstupuje na mezinárodní CS:GO scénu.

Jádro týmu tvoří trojice Gratisfaction, AZR a Liazz, které i přes řadu spekulací nakonec zůstalo spolu. Vrátil se také odpadlík jkaem, který podepsal tříletou smlouvu s norskou organizací Apeks, po pouhých dvou měsících v řadách domácího celku se rozhodl přestoupit zpět za The Boys, jak se této sestavě přezdívá. Posledním do party se stává indonéský hráč BnTeT, který je jednoznačně nejlepší asijský hráč v historii CS:GO a po rozpadu Gen.G jej čeká další další velká výzva. 

Na trenérskou lavičku se vrací také stará známá tvář, z týmu Cloud9 totiž do EXTREMUM přestupuje Aleksandar "⁠kassad⁠" Trifunović, který působil s jádrem 100 Thieves téměř dva roky.

Celý tým se pod hlavičkou EXTREMUM chystá hrát a bydlet v Evropě, což jim ruská organizace, za níž peněžně stojí soukromý investor, nabídla, právě proto se hráči rozhodli přejít právě pod tuto relativně neznámou organizaci. Dosud EXTREMUM působilo pouze s hráči z CIS regionu, nikdy však nezískala žádný úspěch a na mapu CS:GO se tak dostane teprve nyní.

Sestava nového týmu bude v roce 2021 následující:

 Austrálie Aaron "⁠AZR⁠" Ward
 Austrálie Sean "⁠Gratisfaction⁠" Kaiwai
 Austrálie Jay "⁠Liazz⁠" Tregillgas
 Indonésie Hansel "⁠BnTeT⁠" Ferdinand
 Norsko Joakim "⁠jkaem⁠" Myrbostad

 Srbsko Aleksandar "⁠kassad⁠" Trifunović (coach)

Štítky: EXTREMUM
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.