Přejít k hlavnímu obsahu

Březnovou CZSK Pro League si podmanil noobiq

1. 4. 2019 | 15:45 Counter-Strike 2
Největší česko-slovenská PUG liga má za sebou patnáctou sezónu, kdy se opět bojovalo o tentýž počet cen partnerů Patriot a Alza.cz. Jako vždycky se v nejvyšší lize hrálo také o postup do celoevropské kvalifikace mezi skutečnou elitu.
FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League

S novou sezónou se kromě turnajů rozjela také Division 2, kde se v březnu odehrálo celkem 84 zápasů. Na čele se po dlouhou dobu držel Vít 'noobiq' Pohlot, o část náskoku sice v závěru přišel, ale na prvenství to nakonec stačilo. Evropskou kvalifikaci však neodehraje, tam se společně představí Adam 'NEOFRAG' Zouhar a Filip 'K1-FiDa' Dvořák. Ačkoliv nejde o nováčky na nejvyšších příčkách, oproti únorovému žebříčku se v TOP5 neudržel jediný hráč.

FACEIT CZSK Pro League

Celé dění v takzvané CZSK FPL se netočí jen kolem nejvyšší soutěže, boje gradovaly také v ostatních divizích. Z postupu do Division 1 se může radovat MagnumeKK, který za měsíc odehrál neskutečný počet 259 zápasů, z nichž vyhrál více než polovinu a zaslouženě míří o patro výše. Na celkový přehled se můžete podívat níže sami, stejně jako se připojit do jednotlivých dovednostních kategorií, pokud jste tak již v minulosti neučinili.

FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League

To bychom měli uzavřený třetí kalendářní měsíc. Dubnové žebříčky již byly spuštěny, s našimi partnery navíc pokračujeme i nadále a připravili jsme si pro vás obměněné ceny v hodnotě 23 000 Kč. Máte se na co těšit!

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.