Přejít k hlavnímu obsahu

Brollan se oficiálně stává 5. hráčem fnatic

17. 10. 2018 | 16:37 Counter-Strike 2
Švédský tým fnatic konečně finalizuje svoji sestavu. Do sestavy totiž přichází talentovaný mladík Brollan.
Výchozí obrázek

Tým fnatic se po FACEIT Majoru ocitl ve čtyřech poté, co dlouholetá opora týmu Flusha přestoupil do Cloud9. Dnes však organizace fnatic potvrdila to, o čem se poslední dny spekulovalo - novým pátým hráčem se stává Ludvig "Brollan" Brolin. V týmu tak končí Belgičan ScreaM, který dočasně zaplnil Flushovo místo.

Brollan fnatic anoucement

Teprve 16 letý Brollan zaujal svými výkony už během první sezóny reality show GAMERZ, kde se probojoval až do finále. Svůj mezinárodní debut si připsal už loni právě v týmu fnatic, kde na WESG EU & CIS Finals zaskakoval za KRIMZe. Na konci loňského roku se stal členem týmu GODSENT, se kterým získal vítězství na turnaji Qi Invitational nebo umístění v TOP8 na WESG 2017 Finals.

Pro fnatic je to už druhá posila v uplynulých dvou týdnech. Právě tehdy se stal čerstvým členem fnatic bývalý Brollanův spoluhráč, švédský sniper twist, který nahradil v sestavě drakena.

K přestupu se také vyjádřil hráč týmu fnatic, JW:

Jsem nadšený z toho, že můžeme přivítat v našem týmu Brollana, nejen proto, že konečně budeme mít kompletní sestavu, ale také protože vím, že Ludvig je finální dílek našeho puzzle. Je extrémně talentovaný, má chuť se zlepšovat, a neskutečně tvrdě pracuje. Přijde mi jako mladší verze mě samotného. Motivace v týmu nikdy nebyla větší, teď je čas se vrátit zpět do práce a ukázat lidem, čeho jsme schopní.

Brollan si svou premiéru odbude již dnes proti týmu FaZe Clan v ESL Pro League, na LAN se poprvé objeví už začátkem listopadu, kdy se fnatic zúčastní IEM Chicago.

Zdroj: fnatic.com
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.