Přejít k hlavnímu obsahu

Bude druhý pokus úspěšný? NiP už mají kompletní složení

16. 7. 2020 | 16:40 VALORANT
Ninjas in Pyjamas byli vůbec první organizací, která se pro Valorant vytasila s kompletní sestavou. Přechod z Paladins ale týmu nevyšel a budoucnost zdárná nebyla. Vedení to však nevzdalo a koncem června představilo první dva nové hráče, které nyní doplňuje o tři francouzské ostrostřelce.
NiP Valorant
NiP Valorant

Po experimentu s přesunem bývalého NiP Paladins týmu si tentokrát vedení dalo na čas s postavením konkurenceschopného kádru. Emir 'rhyme' Muminovic už od dubna u ninjů hostoval, 25. června byl pak spolu s dalším bývalým CS:GO hráčem Nielsem 'luckeRRR' Jasiekem oficiálně představen, zatímco celá bývalá sestava byla propuštěna. Jméno NiP na turnajích nebylo po celý měsíc vidět, nyní se však chystá velký návrat.

Rhymeho a luckeRRRa totiž doplní trio francouzských hráčů, kteří společně hráli pod názvem HypHypHyp. Před týdnem se tahle dvojka spolu s Damienem 'HyP' Souvillem a Enzem 'Fearoth' Mestarim poprvé ukázala bok po boku na ROG Cupu #2, kde byl pátým hráčem PetitSkel, jiný člen bývalého týmu HypHypHyp. Na důležitém víkendovém turnaji Vitality European Open pak už spolu hráli zase jenom rhyme, luckeRRR a HyP, spolu se dvěma tureckými hráči, tudíž nebylo vůbec jasné, jak by mohla budoucí sestava vypadat, pokud by pod křídly Ninjas in Pyjamas oficiálně měla vzniknout. Tento týden už ale všichni začali společně trénovat a výše vypsané kvarteto doplnil Charles 'CREA' Beauvois. Společná premiéra na novou pětici tak ale teprve čeká.

Evropská scéna nyní horlivě očekává vstup týmu Liquid, který má zaměstnat silný celek fish123 doplněný o ScreaMa. Spolu s G2 by tohle měla být elitní dvojka starého kontinentu. Jak na tom ale budou NiP?

Valorant tým Ninjas in Pyjamas:

 Bosna a Hercegovina Emir 'rhyme' Muminovic
 Německo Niels 'luckeRRR' Jasiek
 Francie Damien 'HyP' Souville
 Francie Enzo 'Fearoth' Mestari
 Francie Charles 'CREA' Beauvois

Zdroj: nip.gl
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.