Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS mají v hlavní části Snow Sweet Snow #2 první prohru, nestačili na SAW

2. 3. 2021 | 11:28 Counter-Strike 2
SINNERS Esports se ve světovém žebříčku posouvají postupně pozici za pozicí, díky čemuž stále častěji potkávají silné soupeře. Po úspěchu v regionální části Snow Sweet Snow se nyní dostávají do hlavní části, kde opět mohou potkat své největší konkurenty. Po úvodním zápase s GODSENT nyní vyzvou portugalské SAW.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

SAW, Movistar Riders, Nemiga nebo MIBR. A vedle nich SINNERS. Takto by se dali popsat největší favorité swiss části hlavního turnaje Snow Sweet Snow, kde už česká jednička prošla dvěma fázemi a na kontě má jisté 3 tisíce dolarů. Jako 24. nejlepší tým světa ale oskar a spol. jistě pomýšlejí výše. Jak už to ve swiss částech bývá, tak na všech šestnáct týmů čeká tři až pět zápasů, v nichž musejí zaznamenat tři výhry pro postup dále. V případě úspěchu pak ve čtvrtfinále čeká TOP 7 tým světa Spirit, šampioni z Katowic Gambit Esports, nebo další silné celky Cloud9 a Sprout. Kolem a kolem, v turnaji se vedle SINNERS představí týmy z 20. až 26. pozice světového žebříčku, takže čeští rekordmani opět mají možnost zazářit a posunout se do dříve nepoznaných výšin.

Úvodní kolo přineslo parádní výhru nad brazilskými GODSENT, které vedou TACO a felps. V parádní formě se však ukázali být oskar (46:16), NEOFRAG (42:24) a SHOCK (35:19), jenž na serveru dominovali a oplatili tak Brazilcům porážku z minulého vydání turnaje Snow Sweet Snow. Před českou jedničkou je však druhý zápas, kde na ně čeká papírově možná i těžší soupeř. Portugalská sestava SAW si více než rok od svého vzniku drží totožné složení, které už zaznamenalo celou řadu úspěchů. Proti SINNERS se SAW postavili jedinkrát, a to už je docela dávno. Konkrétně šlo totiž o finále ligy ESEA Open, dnes již SAW působí v nejvyšší divizi ESEA Premier.

Zápasy SINNERS Esports ve Snow Sweet Snow #2:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.