Přejít k hlavnímu obsahu

Bulvár: Konec slovenské ikony!

11. 9. 2018 | 15:11 Hearthstone
Dnešním dnem Hearthstone domácí scénu opouští jeden z oblíbených slovenských streamerů!
Výchozí obrázek

Nebojte se, Martim svou kariéru neukončil. Ani Zataro ještě nepověsí svou kariéru na hřebík. Dokonce se nerozloučíme ani s Ahoj jsem JoŽo. To byl vyjmenovaný téměř celý seznam slovenských hráčů, o kterých se něco ví. Avšak je zde ještě jedno eso, kterým se Bačovská republika může pyšnit!

Tímto esem není nikdo jiný než hráč s velmi originální přezdívkou - Arthas_SVK. Na slovenském Hearthstone písečku měl tento hráč průměrnou sledovanost na svém Twitch kanále. Průměr někdy překročil, když jeho rodinný stream hostoval dobrosrdečný Czechcloud. Proto věříme, že jste o této osobě jistě slyšeli.

Thats all Folks!

Pokud jste o Arthasovi nikdy neslyšeli, tak vás zároveň toto sdělení zklame, neboť o něm ani moc neuslyšíte. Těžko říct, kam sahají kořeny tohoto streamera, protože 9 z 10 lidí nám nebylo schopno říci, kdy se o něm dozvěděli poprvé. Ten jeden člověk nám odpověděl “Kdo to je?”, což je taky možnost, jak reagovat na aktivního slovenského streamera. Bohužel je zde konec jeho slavné etapy, kterou završí posledním streamem dnes (11. 9.) od 15:30 a mezi 20:00 - 21:00 pravděpodobně poběží dokument “Bol som streamer”.

Není se čemu divit, streameři, kteří měli jako idola Jirku Krále, tak teď hromadně ukončují své kariéry, neboť se ve slavném youtuberovi zhlédli. Proto je dost možné, že se brzy dočkáme masivního odchodu z Youtube, protože končí celá éra Jirky Krále a tudíž i lidé, které pravděpodobně inspiroval. Možná se můžeme rozloučit s “Mishovy šílenosti”, spoustou pidi hráčů Minecraftu a třeba i s různými vašimi mladšími sourozenci, kteří se snaží udělat díru do světa skrz svůj mikrofon z Tesca za 150 a webcamerou, která viděla prachovku v letech, kdy naši předkové cinkali klíčema na Václaváku.

Co se však stane, až se na kanále slavného streamera objeví tma a fanoušci pochopí, že to celé myslí vážně? Doufejme, že si ze svého idola nevzali moc příklad, protože takový Pandapple by se nemusel dožít druhého rána, když mu bylo kdysi vyhrožováno, že jej Arthas pobodá. Zkrátka mezi streamery je velká rivalita a někdy jde fakt o kejhák. Panda je slavný, tak si chtěl Arthas odříznout trochu toho českého poctivého masíčka, kterým by si dochutil své halušky s brynzou. Poté by přidal trochu magického koření od babky kořenářky a společně se zaříkáváním by mohl zkusit přetáhnout nějaké diváky na svůj stream pomocí temné magie. Naštěstí jsme Arthase nikdy nikde neviděli, takže jsou čeští streameři v bezpečí.

Co když ukončuje svou kariéru kvůli tomu, že se hodlá vydat na cestu za pomstou a postupně si vyškrtávat ze svého bodnamu (pozn. redakce: Seznam bodnutí = Bodnam) jednotlivá jména, na což samozřejmě potřebuje čas, který věnoval streamu? Pokud ano, tak se brzy můžete těšit na článek o kariéře Pandapple, který bude trochu hutnější, neboť o něm alespoň někdo něco ví.

Možná se také vydá na dlouhou cestu za poznáním skrytých krajin plných jednorožců a duh, které skrývá všemi milovaná Lexinka. Přeci jen o ní kdysi řekl, že je “velmi přítulná” k ostatním hráčům na scéně. To samozřejmě nemůžeme potvrdit, víme, že se o tuto krajinu pokoušel i korejský nosič pizz, což se mu nepovedlo, takže určitě není přítulná ke všem. Bohužel však Arthas ztratil mapu od tohoto ženského zázraku někde mezi podlahou a podlahou na Ygames, kde se Lexince po takovém tvrzení nemohl podívat ani do očí, proto zachránil situaci sklopením očí. Nyní se bude moct věnovat této výpravě, na kterou si místo Sama Křepelky může pozvat například doktora Uzla nebo Guru Járu.

Za celou Twitch komunitu a Sdružení nabroušených nožů bychom chtěli Arthasovi poděkovat za spoustu zábavných hodin na jeho kanále a přejeme mu jen to nejlepší do života.

Štítky: Bulvár