Přejít k hlavnímu obsahu

Bulvár: Touží Heki po návratu k rodině?

6. 10. 2018 | 16:25 Hearthstone
Výchozí obrázek
Tým Eclot a Heki

Celá domácí scéna je poměrně klidná a dalo by se říci, že se neděje téměř nic. Avšak všichni moc dobře víme, že to bylo jen ticho před pořádnou bouří! Dnes začala hlavní část hry Hearthstone na letošním Mistrovství la Slovakia a samozřejmě už se k nám dostávají různé materiály.

Kdysi jsme jen tak popíchli jedno starší téma, které už je nějakou dobu u ledu. Dnes jej opět otevřeme a podíváme se tomu všemu pěkně na zoubek. Inside Games a Eclot mají dlouhou historii, která začíná společnými tréninky, utahováním si z jiných hráčů a končí i společným výletem na Dreamhack. Platilo nepsané pravidlo, že si tyto dvě organizace nebudou brát své hráče. To se však před několika měsíci změnilo, neboť byli sebráni hned dva hráči Eclotu - Heki a Martim.

To samozřejmě započalo různé bouřlivé debaty, ale celkem rychle se na to celé zapomnělo. Jen pár jedinců má ještě dnes šrámy na srdci, neboť kudla do zad byla tak dlouhá, že pořezala i bratrské srdce. Největší ikona týmu Eclot, která se může pyšnit hned několika tituly: fantastický streamer pro 20 lidí, všemi milovaný aktivní člověk, příležitostný organizátor VIP lan akcí a hlavně nejsladší ovocný knedlík - Pandapple, se z tohoto přestupu pravděpodobně ani nikdy nevzpamatuje, protože si jistě zakládá na rodinném přístupu ke všem hráčům, které má v týmu. Pro lepší pochopení celé situace doporučujeme skladbu zpěvačky Adele - Hello, kterou jistě každý moc dobře zná, jelikož vyléčila nespočet zlomených srdcí.

Pandapple se však nikdy nevzdává a zkouší dva zmíněné hráče vzít zpět do rodiny, pro kterou je tím typickým otcem v papučích a pivem v ruce. Martim se však zlákat nenechá, ale co ten Heki?

Samozřejmě nevidíme žádným lidem do hlavy, ale za to máme neuvěřitelnou představivost, která nám pomáhá k vytvoření hned několika závěrům k materiálu, který jsme dnes odpoledne dostali do schránky důvěry. Nyní se podívejte na fotografii, která je zmíněným materiálem.

Náš ostřílený tým zkušených psychologů a mentalistů, kteří se specializují na mimiku v obličeji, tuto fotografii podrobně rozebral. Oči laika by určitě viděly to, že Heki vzpomíná na staré časy v červenobílém baletu. Bohužel však přesedlal k modrobílým, neboť je modrá barva mnohem uklidňující a příjemnější. To ale mohl rovnou k eSubě ne?

Jelikož jsme profesionálové, tak se podělíme o všechny naše poznatky, které jsou založené pouze na doložené fotografii. Proto se rovnou distancujeme od různých konspiračních teorií, kterých bude na internetu po zveřejnění tohoto materiálu určitě mnoho.

  1. Již zmíněná nostalgie po své původní rodině, která tohoto nadějného muže vynesla až ke hvězdám a pokusila se mu dát veškerou svou lásku.
  2. Láska k Zatarovi, neboť je dost možné, že po změření trajektorie pohledů těchto dvou mužů, dojdeme k závěru, že se dívají na sebe. Hekiho pohled je plný lásky a něhy, kdežto Zatarův je poměrně stydlivý a plný očekávání.
  3. Může se jednat o jakýsi teaser toho, že se chystá velký návrat a manažer týmu Eclot v dálce zrovna přináší týmový dres, takže Heki jen netrpělivě čeká na svůj cenný kus oblečení.
  4. Možná je Heki jen skvělý photobomber a před stisknutím spouště fotoaparátu skočil do záběru a tím narušil týmovou fotku protivníků.
  5. Možné je i to, že Pandapple stále vlastní nějaký kompromitující materiál, kterým Hekiho vydírá, aby se s nimi stále fotil a tím mu do hlavy vštěpoval myšlenku toho pravého týmu, který má stále v srdci. Třeba je to jen jedna velká psychologická hra geniálního Pandappla!
  6. Třeba se Heki líbí fotografovi, který udělal krok dozadu a zaměřil i Hekiho pro případné pozdější využití.
  7. Možné je i to, že tam Heki vůbec nestál a jedná se jen o fotomontáž.
  8. Také se mohlo stát, že byl požádán o odstoupení ze záběru, ale byl tak moc zamyšlený nad tím, jestli bude Panda vypadat na fotce jako beznohý pirát nebo ne, že vůbec neposlouchal.
  9. Celá akce je plná různých cosplayerů, může se jednat pouze o cosplay nějakého nadějného mladého výtvarníka.
  10. Že by se chystalo velké spojení těchto dvou organizací a zažijeme stejnou tragédii, jako když se kdysi spojilo Inside Games a Iron Team Gaming? To snad ne.

Možností je skutečně mnoho a my pevně věříme, že se brzy dozvíme nějaké to rozuzlení celé této záležitosti. Oběma týmům držíme palce a těšíme se na další materiál, který by se nám mohl objevit ve schránce.

Pokud i vás napadá nějaká teorie, tak se o ní podělte v komentářích. A dámy a pánové, pokud chcete sledovat celou tuto akci a vidět například kapitána Hearthstone sekce týmu eSuba Pivo, tak navštivte Czechcloudův stream: https://www.twitch.tv/czechcloud