Přejít k hlavnímu obsahu

Byl spuštěn prodej vstupenek na finále FORTUNA COOL ligy

6. 5. 2019 | 20:12 Counter-Strike 2 Hearthstone
Základní části nejprestižnějších dlouhodobých soutěžích v Hearthstone a CS:GO na domácí scéně jdou do vrcholu a LAN finále se blíží mílovými kroky. A už nyní si na něj můžete pořídit vstupenky!
Finále FORTUNA COOL ligy, CineStar Anděl
Finále FORTUNA COOL ligy, CineStar Anděl

Poprvé ve své historii bude finále FORTUNA COOL ligy rozprostřeno na dva dny. Nejlepší čeští a slovenští hráči se o titul poperou první červnový víkend a rozhodně to bude stát za to! Play-off totiž bude hostit možná trochu netradiční místo, multikino CineStar na pražském Andělu, a akce tedy nabídne největší projekci v historii CZ/SK esportu a u toho rozhodně nemůžeš chybět.

Už nyní si můžeš své místo v sále devět pojistit, do oběhu totiž byly vypuštěny vstupenky. Na jeden den tě lístky vyjdou na 199 Kč a vybrat si můžeš, jestli chceš přijít jen v sobotu, kdy jsou na programu všechny čtyři semifinále, či v neděli, během které se rozhodne o samotných vítězích. Ať už ale zvolíš jakoukoliv možnost, nebo se dokonce rozhodneš navštívit akci v oba dva dny, měl by sis pospíšit. Sál totiž není nafukovací a místa rychle mizí! Koupit lupen můžeš přímo na webu CineStar, kde si lze vybrat přímo sedadlo, ze kterého si to nejlepší CSko a Hearthstone užiješ. 

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend