Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý světový šampion CuVee řekl, že od Riotu dodnes neobdržel svůj podíl za Samsung skiny

18. 9. 2020 | 14:45 League of Legends
V nedávném streamu bývalý světový šampion a člen Samsung Galaxy, CuVee, prozradil, že on i ostatní členové Samsungu stále čekají na svůj podíl z prodeje Samsung skinů z roku 2017.
CuVee
CuVee

Podle CuVeeho hráči, kteří se přesunuli do jiných oblastí, jmenovitě střední laner Lee „Crown“ Min-ho a support Jo „CoreJJ“ Yong-in, svůj podíl obdrželi bez problémů. Ostatní hráči, kteří zůstali v Jižní Koreji, neviděli z prodeje do dnešního dne ani cent. 

Riot se začal dělit o výdělek z prodeje World Championship skinů s týmy v roce 2017. CuVee, hrající pod Hanwha Life Esports, Rule, spadající pod Gen.G, a Ambition, hráč ve výslužbě, na svůj podíl, který měli obdržet po svém vítězství pod organizací Samsung ve světovém šampionátu v roce 2017, ovšem stále čekají.   

Jedním z možných důvodů zpoždění může být rozpad organizace Samsung Galaxy (také v roce 2017), krátce po svém druhém vítězství ve LoL World Championship. Její místo v LCK brzy převzala čínská organizace KSV eSports, ta se později přejmenovala na Gen.G a v LCK je přítomná do současnosti.  

Uvidíme, zda se hráči svého podílu nakonec dočkají, nebo zda se Riot Games k tomuto tvrzení alespoň vyjádří.  

Štítky: riot