Přejít k hlavnímu obsahu

Carzzy a Humanoid jsou hvězdami pořadu Czech It Out

26. 2. 2020 | 17:36 League of Legends
Humanoid a Carzzy tvoří první českou dvojici, která společně působí v jednom týmu na nejvyšší úrovni League of Legends. MAD Lions jejich carry potenciálu využívají nejen ve hrách samotných, ale také na sociálních sítích, především na YouTube.
Carzzy Humanoid
Carzzy Humanoid

Už to bude měsíc, co na týmovém YouTube kanále League of Legends sekce MAD Lions vzniklo první video série Czech It Out, kde Marek "Humanoid" Brázda a Matyáš "Carzzy" Orság figurují v hlavních rolích. V tomhle týdnu už světlo světa spatřil díl pátý a jde o vůbec nejúspěšnější videa na tomhle kanále. O co v nich jde?

Čeští legionáři po každém hracím týdnu usednou do křesel a reagují na nejrůznější témata o LEC a League of Legends. Každý díl má okolo pěti minut, během nichž dojde na rozbory zápasů uplynulého týdne, diskuze o metě nebo i osobní útoky. Celé provedení je opravdu trefné osobnostem obou dvou hráčů, kteří už od prvního dílu využívají styl humoru sobě vlastní. Nehrají si totiž na dokonalost, ale hlavně na autenticitu. Pokud to tak je právě váš šálek kávy, nebo byste oba hráče chtěli jen poznat, tak můžete omrknout nejnovější pokračování.

League of Legends