Přejít k hlavnímu obsahu

Carzzy s BIG skončil vítězstvím na ESL Meisterschaft

15. 12. 2019 | 23:10 League of Legends
Matyáš "Carzzy" Orság je už sice hráčem MAD Lions, ale se svým německým týmem BIG letošní sezonu prostě musel dotáhnout do konce. Díky výhře 2:0 nad EURONICS se český talent s BIG loučí symbolicky se zlatem na krku!
Carzzy
Carzzy

ESL Meisterschaft je německá regionální liga, které se účastí ty nejlepší německé týmy a BIG měli jednu chvíli cestu za postupem opravdu složitou. Díky 4 výhrám v řadě si ale nakonec zajistili místo ve čtyřčlenném play-off a tam už porazili 2:0 jak Ad Hoc Gaming, tak i následně EURONICS. Pro Carzzyho a celý League of Legends tým BIG je to tedy už pátá trofej v letošním roce. Zisk 13 500 eur za výhru v lize je určitě sladký, ale největším letošním úspěchem je bezpochyby triumf na letních European Masters, kde se Carzzy stal šampionem Evropy.

I díky tomu si Matyáše všimli na nejvyšší úrovni a příští rok nás bude reprezentovat v LEC po boku Humanoida v dresu MAD Lions. V nedělním finále si český střelec zahrál dvakrát Varuse. Na první mapě si připsal skóre 12/1/7 a na druhé mapě pak 2/1/2. 

Sestava MAD Lions pro 2020:

 Rumunsko Andrei "Orome" Popa (Top)
 Itálie Zhiqiang "Shadow" Zhao (Jungle)
 Česká republika Marek "Humanoid" Brázda (Mid)
 Česká republika Matyáš "Carzzy" Orság (AD Carry)
 Německo Norman "Gistick" Kaiser (Support)

Štítky: Carzzy, BIG CLAN