Přejít k hlavnímu obsahu

České NHL hvězdy si zahrály po boku esportových hráčů v charitativním turnaji. Vítězství si odnesl Martin Kaut!

2. 6. 2020 | 19:27 Všechny hry
Je za námi událost Billa NHL Charity Showmatch, jejíž cílem bylo vybrat částku na podporu programu Pomoc nemocnicím. Mohli jste sledovat, jak po boku esportových hráčů změří své síly také české hokejové hvězdy, a to právě ve hře NHL 20. Jak se našim hokejistům dařilo, když vyměnili hokejku za ovladač? Z vítězství se nakonec radoval Martin Kaut!
NHL Charity Showmatch
NHL Charity Showmatch

Už v pondělí 1. června ve 20 hodin odstartuje na Nova Sport 2 a TN.cz esportová charitativní událost Billa NHL Charity Showmatch, kde vám předvedou své dovednosti také opravdoví čeští hokejisté ve hře NHL 20. Celým kláním vás provede Michal Jinoch, sportovní komentátor Nova TV, a esportový komentátor Ondřej 'Lelek' Kvarda, takže se můžete těšit na kvalitní komentář z napínavé akce kombinující skutečný a elektronický sport. Zápasy se budou hrát na dvě vítězství a ve výsledku by se v semifinále měly potkat čtyři páry NHL i esportových hráčů, načež vítězové poměří síly ve finále a poražení v souboji o třetí místo.

Celá charitativní událost má za cíl vybrat finanční částku pro všechny nemocnice zapojené do programu Pomoc nemocnicím, k čemuž by měla výrazně pomoci skutečnost, že se v tomto showmatchi utkají jak esportoví hráči, tak i samotní hokejisté z NHL. Přispět na konto můžete již nyní na webu tohoto programu, či v pondělí při sledování streamu na Twitchi, na který máte odkaz pod článkem. A na koho se můžete těšit? Mezi hokejovými hvězdami nebude chybět Tomáš Hertl, Martin Kaut, Filip Chlapík, ani Martin Nečas a navíc je doplní esportové osobnosti v čele s Romanem 'blade' Pilným. Jaké byly nakonec výsledky?

Semifinále

  • Filip Chlapík vs. Martin Kaut – 1:3
  • Martin Nečas vs. Tomáš Hertl – 7:2

O 3. místo

  • Filip Chlapík vs. Tomáš Hertl – 7:3

Finále

  • Martin Kaut vs. Martin Nečas – 4:3

 

Štítky: blade, Lelek, NHL 20