Přejít k hlavnímu obsahu

Český profi tým Entropiq představuje kanadského kouče

15. 2. 2020 | 12:40 PUBG: Battlegrounds
Žádný profesionální celek se neobejde bez realizačního týmu, který je mnohdy širší než samotná základní sestava. U Entropiq tomu není jinak a pro ty správné lidi na správném místě se navíc nebojí hledat i v zahraničí. PUBG sekce tak nyní vítá svého kouče dokonce ze zámoří.
PUBG Entropiq Canada
PUBG Entropiq Canada

Entropiq mají pouze ty nejvyšší ambice a bez pořádného trenéra to v profesionální sféře prostě nejde. A když domácí scéna zkušenými trenéry nedisponuje, je potřeba se ohlížet jinde. Za účelem posunu na nový level tak nyní přichází Tom 'PistolaTime' Banel, ještě loni profesionální hráč za americký tým Wildcard Gaming.

Právě o tomto víkendu čeká PUBG sekci Entropiq vyvrcholení kvalifikace na evropské finále PUBG Global Series, které se uskuteční v Berlíně. Začátkem nového týdne si pak Hawki a spol. zahrají finále finské ligy, kde je ve hře pro změnu postup do Tampere. Za úspěchem se česko-slovenská čtveřice nyní již oficiálně potáhne s novým trenérem. PistolaTime má zkušenosti ze všech splitů nejvyšší americké soutěže, které tak nyní může zúročit.

Měl jsem několik zajímavých nabídek, ale jakmile jsem uviděl Doubleův stream, bylo jasno. Jeho styl mě ohromil. Věděl jsem, že Entropiq je jeden z týmů, který hledá kouče, zkontaktoval jsem právě Doublea a brzy to skončilo schůzkou s ostatními hráči.

Zhlédnul jsem několik jejich her. Na první pohled mě zaujala jejich agresivita. Nebáli se tlačit na ostatní týmy a byli v každé hře velmi aktivní, což jsou v PUBG dva velmi důležité prvky.

Poprvé, když jsme spolu ještě nezávazně pracovali, imponovala mi jejich obrovská motivace a velká pozitivní energie v celém týmu. Hned jsem věděl, že Entropiq je tým, který bych rád koučoval a posouval dál v jejich cestě na vrchol.

nebojácně prohlásil PistolaTime v oficiálním prohlášení pro web organizace.

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq, PistolaTime
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.