Přejít k hlavnímu obsahu

Čeští a slovenští komentátoři se od čtvrtka předvedou v živém přenosu přímo z Katowic

25. 2. 2019 | 23:46 Counter-Strike 2
Česko-slovenská ESL navazuje na živé přenosy z předchozích částí IEM Katowice Majoru, avšak s tou novinkou, že boje o nového šampiona budou čeští a slovenští komentátoři komentovat přímo z místa dění.
Výchozí obrázek

Jedna ze dvou největších CS:GO akcí roku se od samého úvodu dočkala česko-slovenského komentáře, kde se protočila celá řada předních domácích casterů. To vše se však dělo z pohodlí domova, na závěrečné čtyři dny se pojede na ostro přímo z katowického studia, tak jako při vyvrcholení ligy ESL Nationals. Hlavní hvězdou komentátorského čtyřlístku bude Ivan 'Dev1' Lazarov, těšit se můžete i na Jiřího 'Bananides' Johanidese a Romana 'blade' Pilného, které při své první velké šanci doplní Jozef 'Joshua' Dekan.

Český a slovensky komentovaný přenos poběží od čtvrtka do neděle na ESL CZ/SK platformách Twitch, Facebook a YouTube, detailní informace najdete přímo ve vlastním facebookovém eventu.

ESL CZ/SK komentátoři
IEM Katowice Major bracket
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.