Přejít k hlavnímu obsahu

Cheater kvůli výhružkám smrti zrušil všechny sociální sítě

10. 8. 2020 | 15:15 Fortnite
Přemýšleli jste někdy o tom, co takové výhružky smrtí v online prostředí dokáží způsobit? Pokud ne, třeba vám dnešní článek pomůže se nad touto problematikou zamyslet.
cheater
cheater

Komunita hráčů dokáže být někdy zlá a krutá a to zvlášť když se jedná o Fortnite komunitu. Své by o tom mohl vyprávět hráč se jménem “bman”. Ten byl odhalen a následně obviněn za používání cheatů vlastním spoluhráčem po tom, co odehráli Trio Cup a Bugha Cup. Vedli si excelentně a postoupili tak do finále. Jak už jsme ale psali, radost trvala jen krátce. Jelikož se bman neobtěžoval “pochlubit” svým týmovým spoluhráčům tím, že používá cheaty, ani se pak moc nedivil, když byl zveřejněn na jejich sociálních sítích jako podvodník. To ještě netušil, že jeho zveřejnění následně vyvolá lavinu výhrůžek a dalších nepříjemných zpráv.  

výhružka
výhružka2

Nikomu by asi nebylo příjemné číst zprávy tohoto typu ve svých dms nebo na svém profilu. Když už se komentáře staly neúnosné a ostatní hráči začali přát smrt i bmanovým rodinným příslušníkům, rozhodl se k ráznému zakročení a smazal si všechny sociální sítě. Mnoho lidí si neuvědomuje, jak je lidská psychika převážně v teenagerovském věku citlivá, a že i takové zprávy dokáží rozpoutat psychické problémy. Smazání sociálních sítí možná není nic vážného, nicméně někteří jedinci jsou schopni takové veřejné ponížení řešit i jinými způsoby a to tak, že si sáhnou na život. Rozmyslete si tedy prosím dvakrát, než něco takového budete někomu psát. V tomto případě můžeme být rádi, že si bman nic neudělal. Tímto nechceme říci, že by cheatování mělo být tolerováno, to určitě ne, nicméně to lze jistě řešit i nějakými rozumnějšími způsoby než pouze výhružkami a přáním smrti.  

Zdroj: youtube.com
Štítky: cheater,