Přejít k hlavnímu obsahu

Chystá se koncert Travise Scotta? Ve hře se objevují nové indicie

18. 4. 2020 | 18:14 Fortnite
Jak víme, tak Epic games rádi spolupracují s různými autory a vznikají pestré spolupráce, jako např. Marshmello (americký DJ, kterého není ve Fortnite komunitě třeba představovat). Právě z těchto kolaborací vznikají spousty nových itemů pro hráče, dočkali jsme se i krátkého koncertu ve hře Fortnite. Mezi další by mohl patřit americký rapper Travis Scott.
Planetka z blízkosti
Planetka z blízkosti

Ve Fortnite už jsme se dočkali spousty spoluprací, ať už mezi filmovými studii, či hudebníky. Další z nich by mohl být Travis Scott. Všemu nasvědčují různé indicie ve hře, jako jsou například rozvěšené plakáty, nebo vzdálená planetka, kterou lze pozorovat na obloze.

Plakáty

Na různých místech ve hře se nyní nachází vylepené plakáty. Mají jednoduchý minimalistický design a pokud se podíváme pozorněji, zjistíme, že v pozadí plakátu je možné vidět ústřižek mapy. Tento ústřižek referuje na lokaci „Sweaty sands“. Je tedy možné, že celá událost se bude konat v této lokaci.
 

Plakát

Planetka

Na obloze herní mapy je v současnosti v dálce vidět fialová zářící planetka. V tuto chvíli je planetka velmi malá, ale pomalu se k ostrovu přibližuje a je tak možné, že narazí na pevninu. Pokud na planetku zamíříte, tak uslyšíte divné zvuky. Jeden z těchto zvuků dokázal uživatel „MaikyMoficial“ dekódovat a zjistil, že se jedná o písničku „Highest in the room“ od Travise Scotta.

Tato planetka byla komunitou prozatím pojmenována jako Astroworld, což je reference na jedno z alb od Travise. Nevíme sice, kdy přesně se bude tento event konat, avšak doufejme, že se objeví další indicie, které upřesní datum a čas konání. Situaci pro vás samozřejmě budeme bedlivě sledovat a ovšem vás budeme včas informovat.