Přejít k hlavnímu obsahu

Čína a Austrálie postupují na World Cup

17. 9. 2018 | 18:53 Overwatch
Výchozí obrázek
Zdroj: Zdroj

O víkendu v Thajsku během skupin Čína obsadila první pozici a Austrálii se podařilo získat druhou, čímž vyřadily Dánsko, Švédsko, Thajsko a Španělsko. Dva vítězné týmy se přidají k Jižní Koreji, Finsku, USA a Kanadě na hlavní událost Overwatch World Cup, která se má konat v listopadu na BlizzConu 2018.

Robert Paul (Blizzard Entertainment)

Čína se na události v Bangkoku předvedla s výsledkem 5-0. Austrálie skončila se skóre 3-2, jen tak tak se dostala před Dánsko a Švédsko, obě země měly také 3-2. Nakonec rozhodlo mapové skóre, kde vyhrála právě Austrálie.  

Na Overwatch World Cup zbývají ještě dvě volná místa, obě se zaplní tento víkend na kvalifikaci v Paříži. Ta se bude konat v pařížské Escape Grande Arche. O zbývající místa na listopadovou událost se utkají Francie, Německo, Itálie, Nizozemsko, Polsko a Spojené království.

Až budou všechna místa na Overwatch World Cup obsazena, osm zbývajících týmů čeká turnaj single-elimination, bude se konat 2. a 3. listopadu v Anaheim Convention Center během Blizzconu 2018. Každý tým, který se zúčastní hlavní události, si domů odveze 16 tisíc dolarů, ačkoliv co je to ve srovnání s celonárodní slávou.

Zdá se, že Jižní Korea, loňský šampión, na hlavní událost nastupuje silná, avšak výkony Kanady, Spojených států a Číny během kvalifikací napovídají, že boj o titul bude ještě napínavý.    

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.
 

 

Zdroj: DotEsports
Štítky: World Cup