Přejít k hlavnímu obsahu

Čínský progamer omylem odehrál zápas s ofenzivně pojmenovaným nožem: LGBT Slayer

13. 7. 2020 | 20:48 Counter-Strike 2
Říkáte si, že po všech banech streamerů či obviněních ze sexuálního obtěžování vás ve světě esportu už nic nepřekvapí? No, tohle tu ještě nebylo! Čínský hráč Counter-Strike měl totiž po zápase co vysvětlovat kvůli názvu svého nože.
CS:GO, nůž
CS:GO, nůž

O čínském hráči JiaMing “DeStRoYeR” Gu a jeho týmu Invictus Gaming u nás asi moc často neuslyšíte, nyní se ale postarali o docela zajímavý skandál, který naštěstí došel dobrého konce. O co šlo? DeStRoYeR odehrál streamovaný zápas s nožem, který byl nametagem přejmenován na ofenzivní název "LGBT Slayer", tedy ve volném překladu ničitel LGBT. A to neušlo pozornosti amerického komentátora Jasona “JKaplan” Kaplana, který vše začal řešit na Twitteru.

Tam se dokonce rozohnil tak, že přišel s tvrzením, že název tohoto nože bere jako za jeden z nejhorších a nejostudnějších, co kdy viděl, a na světě tak byla zajímavá kauza. Pokud byste ale čekali, že DeSToYeRovi skončila kariéra, byli byste na omylu. Vše se totiž, jak potvrdil sám JKaplan ve svém dalším tweetu, ukázalo být pouhým omylem, čínský střelec si totiž nůž údajně vypůjčil a o jeho ofenzivním pojmenování prý neměl ani tušení. K tomu navíc slíbil, že si bude do budoucna dávat pozor, čímž celá kauza také dle všeho skončila.

miluju videohry a hlavně ligu legend