Přejít k hlavnímu obsahu

Číslem jedna jsou Entropiq. Koho ale dále najdete v TOP 16 pořadí MČR kvalifikace?

21. 8. 2020 | 14:00 PUBG: Battlegrounds
V pravidelných PUBG turnajích pravidelně naplňujeme dvě lobby, což znamená 32 týmů. Pokud bychom vzali teoreticky v potaz, že by šlo o všechny týmy domácí scény, tak na MČR postoupí jejich rovná polovina. A pokud si scénu můžeme rozdělit na jednotlivé vrstvy, tak nám vzniká skupina těch, u koho se očekává jiný postup, a pak jsou ti, kteří budou o své místo bojovat do posledních týdnů.
MČR 2020 v PUBG
MČR 2020 v PUBG

Číslem jedna je tým Entropiq, který své kvality prokazuje takřka vždycky. Měsíční finále sice vyhráli jen jednou, ale konzistentními výsledky se několikrát dostali i do Evropy. Právě ze svých výprav nasbírali nejvíce bodů ze všech týmů, čímž potvrzují svou dominanci. Podobně na tom jsou ale Inside Games, o kterých se dá říci, že jdou od posledních změn v sestavě nahoru a 2. místo je v pořadí je opravdu zaslouženě. Pokud navíc setrvají s KnorkiSem, tak se dá očekávat, že budou patřit i mezi nejžhavější kandidáty na celkový titul. Pomyslné stupně vítězů doplňují Vikingekrig, kteří pro změnu zazářili na posledním měsíčním finále a ukazují parádní potenciál.

Hranici 1000 bodů pokořilo dalších šest týmů, u nichž se dá říci, že pokud se neudají změny v jejich sestavách, tak by místenku v Brně měli mít rovněž zajištěnou. Motat se to však začíná na hranici šestnáctky. Organizace Universe aktuálně nedisponuje sekcí a má volnou ruku. Hned pod čarou však číhá řada týmů, známých z pravidelných turnajů – Golden Gunners, Pampeliškoví Godi, Online Vision Gaming nebo Infactus Gaming. Loni se v posledních týdnech hrálo pouze o poslední jeden nebo dva postupové sloty, letos se vše zdá být rozehráno otevřeněji. Do konce však zbývá pět týdenních turnajů a jedno finále, takže se ještě může stát ledacos.

MČR 2020 v PUBG
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.