Přejít k hlavnímu obsahu

Closed beta ve Valorantu klepe na dveře, jak se přihlásit?

28. 3. 2020 | 22:34 VALORANT
Na internetu se objevují nové informace, které odhalují datum vypuštění uzavřené bety Valorantu. Během dubna by se měl pro několik šťastlivců otevřít přístup hned v několika regionech a v dnešním článku vám řekneme, jak se pořádně připravit.
Valorant Closed Beta
Valorant Closed Beta

Podle nových informací by mělo začít uzavřené testování Valorantu 7. dubna a to hned v několika regionech (USA, Kanada, Rusko, Turecko a Evropa). Riot sice do budoucna plánuje vypustit betu do více zemí, avšak kvůli současné globální situaci musíme počítat s určitým zpožděním. Přístup do Valorantu by měl být obdobný, jako tomu bylo i u Legends of Runeterra. Hráči, kteří stojí o přístup do closed bety hry, budou muset trpělivě sledovat streamy na Twitchi a doufat, že se jim poštěstí.

Dle spekulací se očekává, že beta Valorantu začne 7. dubna ve 14:00, jestli jsou ale pravdivé, to se teprve dozvíme. Je důležité upozornit, že i když dostanete přístup, jde čistě o zkušební verzi hry, tudíž kvůli pravděpodobným opravám a vylepšením se vám postup nepřenese do konečné verze hry. Herní měnou budou tzv. "Valorant Points" a budete si ji moct zakoupit již během beta verze, protože narozdíl od postupu se vám do finální verze přenesou, a to dokonce s dalším 20% bonusem.

Co se týče dalších informací, brzo bychom měli vidět další teaser na agenta Dilliona. Riot se již připravuje na oznámení uzavřené bety a pravděpodobně dostaneme další speciální cinematic. Nakonec vás ještě jednou krok po kroku navedeme, jak se zaregistrovat do beta verze Valorantu. Budete k tomu potřebovat Riot účet, takže ti z vás, kteří nehrají League of Legends nebo Legends of Runeterra, si ho budou nejdříve muset založit. Po jeho úspěšném vytvoření si jej propojte s vaším Twitch účtem a to je vlastně vše. Teď už jen trpělivě čekejte na vysílání Valorantu, kde na různých streamech bude náhodně poskytovát přístup do hry, držíme palce.

Zdroj: boop.pl