Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud9 oficiálně vítají třetího hráče své sestavy

16. 7. 2020 | 16:13 VALORANT
Cloud9 už v dubnu přesunuli jednoho ze svých CS:GO hráčů do Valorant divize, čímž se zařadili mezi první organizace, které dali nové FPS hře zelenou. Výstavba kompletní pětice se blíží ke konci a ve středu jsme poznali už třetího oficiálního hráče.
Mitch
Mitch

Cloud9 svoji pouť na Valorant scéně odstartovali akvizicí Tysona 'TenZ' Ngo, který se však pouze přesunul v hierarchii organizace, pod kterou po přesunutí na lavičku CS:GO týmu aktivně streamoval. Jeho vytříbená mechanická zručnost se ukázala být špičkovou i v novém titulu, ve kterém se tak nevybroušený diamant bude snažit prorazit do nejvyšších sfér světové scény. Jako druhý byl před necelým měsícem představen Skyler 'Relyks' Weaver, taktéž bývalý hráč CS:GO, kde se mu však v posledních letech příliš nedařilo.

Také třetí hráč C9 Valorant sestavy je další někdejší hráč CS:GO, Mitch 'mitch' Semago. Ten ještě letos v dubnu vybojoval s týmem Bad News Bears důležité body v kvalifikaci na Rio Major. Od oficiálního vydání hry však hraje právě s partou okolo TenZe, konkrétně za Cloud9 ještě jako host odehrál už pět různých turnajů. Ten šestý měl následovat o tomto víkendu, mitch byl ale již oficiálně přivítán v týmu. Sestavu dlouhodobě doplňují také Josh 'shinobi' Abastado a Daniel 'vice' Kim, kteří se také v sobotu představí na EsportsDoug x eUnited Charity Clashi. Jednorázově sice tým zkoušel hrát ještě s Poachem a Infinitem, poslední týdny si ale drží stabilní soupisku. Nyní se tedy čeká už jen na to, kdy bude celá pětice oficiálně oznámená v řadách Cloud9.

Cloud9 aktuálně hrají v tomhle složení:

 Kanada Tyson 'TenZ' Ngo
 Spojené státy americké Skyler 'Relyks' Weave
 Spojené státy americké Mitch 'mitch' Semag
 Spojené státy americké​​​​​​​ Josh 'shinobi' Abastado – stand-in
 Spojené státy americké​​​​​​​ Daniel 'vice' Kim – stand-in

Štítky: Cloud9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.