Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud9 posazují na lavičku TenZe, přichází Subroza

20. 10. 2019 | 22:53 Counter-Strike 2
Americký tým Cloud9 reaguje na nepříliš přívětivé výsledky a po odchodu datového analytika a dřívějšího kouče valense nyní na zkoušku posilují o nového hráče.
Výchozí obrázek

Tyson 'TenZ' Ngo platí na severoamerické scéně za jednu z nadějí, jeho ryzí mechanické dovednosti však nedokážou dostatečně nahradit celkově nevyrovnané výkony. Cloud9 dnes na svém Twitteru vydali prohlášení, kde trenér JamezIRL hovoří o zcela rozdílném přístupu ke hře mezi TenZe a zbytkem týmu. TenZ se tak po třech a půl měsících loučí se sestavou, která mu jako první otevřela cestu do světa velkého Counter-Striku.

MČR 2019

Novou posilou někdejších Major šampionů se stává Kanaďan s marockými kořeny, Yassine 'Subroza' Taoufik. Ten během letošního roku hájil barvy Ghost Gaming, Lazarus Esports a Swole Patrol. Kariéru za sebou má za sebou již nyní vcelku zajímavou, i tak ale bude tato zkouška jeho největší dosavadní šancí se usadit na scéně. Premiéru v novém dresu si odbude již v tomto týdnu, kdy Cloud9 čeká čtvrtý týden ligy ECS. O prvním listopadovém víkendu se pak Subroza představí i na offline akci, kterou bude BLAST Pro Series v Kodani.

Sestava Cloud9 vypadá následovně:

 Spojené státy americké Timothy 'autimatic' Ta
 Spojené státy americké Kenneth 'koosta' Suen
 Kanada Damian 'daps' Steele
 Španělsko Oscar 'mixwell' Cañellas
 Kanada Yassine 'Subroza' Taoufik – trial

 Spojené státy americké James 'JamezIRL' Macaulay – trenér

Štítky: Cloud9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.