Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud9 promluvili ohledně svých zbývajících hráčů

21. 12. 2019 | 11:39 Counter-Strike 2
Před dvěma týdny se s Cloud9 rozloučilo trio hráčů a asistent trenéra, kteří společně utvořili premiérovou sekci organizace Gen.G Esports. Budoucnost ostatních hráčů rozpadlé sestavy byla dosud neznámá, to se ale nyní mění.
TenZ
TenZ

Do Gen.G kromě základního pilíře jménem autimatic zamířili i daps a koosta. Jako první se z ostatních členů týmu vyjádřil mixwell, který sice zůstává pod smlouvou, ale vyhledává nové možnosti, aby opět šel směrem, kterým si opět bude hraní užívat. Vyloučit se tak nedá ani jeho návrat do Evropy, ačkoliv v Movistar Riders by se pro něj místo nejspíše nenašlo. V Cloud9 naopak nadále zůstává TenZ, jehož nová pozice byla v oficiální zprávě označena jako "profesionální hráč a tvůrce obsahu". Primárně tak bude tradiční organizaci reprezentovat jako streamer. Kompletně se s Cloud9 rozloučil Subroza, který si s týmem během své zkušební doby příliš neužil.

V aktivní části soupisky tak zůstává pouze trenér JamezIRL, který by v budoucnu mohl dostat na starosti novou sestavu. Nejvíce se skloňuje možnost odkoupení týmu ATK, který se z původního jihoafrického jádra přesměrovává na působení v Severní Americe. Jeho zlepšující se výkony poslední doby by mohly být zajímavou volbou pro budoucnost Cloud9, kterým se poslední pokusy o zalepení sestavy těžce nevydařily.

Štítky: Cloud9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.