Přejít k hlavnímu obsahu

Co Acer představil na velké úterní tiskové konferenci?

23. 6. 2020 | 20:55 Všechny hry
Společnost Acer, jeden z největších výrobců informačních a komunikačních technologií na světě, v úterý 23. června živě vysílala svou tiskovou konferenci, kde představila novinky a produkty, na které se můžeme v blízké budoucnosti těšit.
acer
acer

Kromě toho, že se Acer zabývá výrobou a prodejem notebooků, stolních počítačů, monitorů, tabletů, mobilů, projektorů a ostatního příslušenství, je také naším dlouholetým partnerem, se kterým spolupracujeme už mnoho let. V roce 2019 se dokonce produktová řada této firmy, Predator, stala hlavním partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách.

Firma Acer si pro nás nachystala livestream z jejich tiskové konference, kde oznámila nadcházející rozšíření sortimentu jejich notebooků, stolních počítačů a monitorů z řady ConceptD podporující kreativce o prvotřídní výkon a elegantní design. Jako první byly představeny dva notebooky, jeden klasický, druhý konvertibilní, který využívá inovativní závěs Ezel od společnosti Acer, působivé specifikace a řadu promyšlených funkcí s cílem nabídnout intuitivní práci. Konference pokračovala uveřejněním hned trojice monitorů s PANTONE validací a vynikající přesností barev zaměřených na profesionální editory videí či fotografií a animátory, načež posledním novým ConceptD produktem byl stolní počítač zaměřený na malá designová studia a kreativní nadšence, který i přes své malé rozměry a elegantní design zvládne zpracovat profesionální grafiku. Pokud byste měli zájem podívat se na tiskovou konferenci Acer v klidu sami, celý záznam naleznete na konci článku.

pc
notebook
monitor

Jako další byla o nové produkty obohacena i řada Predator, například o herní monitory Predator X25, které se mohou pochlubit neuvěřitelně rychlou obnovovací frekvencí 360 Hz podporující nejplynulejší možné hraní a animace. Druhým monitorem je Predator XB3 poskytující realistický obraz pro plynulé hraní díky nízké době odezvy až 0,5 ms (z šedé do šedé) a kompatibilitě s technologiemi NVIDIA® G-SYNC® a DisplayHDR™ 400. Ne tak zcela novým, ale spíše vylepšeným produktem jsou herní sestavy Predator Orion 9000 a Orion 3000 pro nadšence mimořádně vysokého výkonu. Těšit se ale můžeme i na novou sérii počítačů Nitro 50 podporujících nenáročné i náročnější hráče se širokou škálou možností konfigurace a cen. Kromě monitorů a počítačů bylo představené i herní příslušenství zahrnující bezdrátovou myš Predator Cestus 35 nebo třeba herní židli Predator Gaming Chair x OSIM, jenž vám při hraní může poskytnout relaxační masáž.

pred1
pred2
pred3

Pokud rádi a často cestujete, místo monitorů a stolních počítačů se vám spíše hodí nějaký ten notebook. Právě pro vás naštěstí Acer omladil své herní notebooky Predator Helios 700/300, Predator Triton 300 a Nitro 7. Nově nyní nabízí širokou škálu procesorů Intel® Core™ desáté generace a grafiku NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™, displeje s frekvencí 240 Hz nebo 144 Hz pro plynulé hraní bez trhání, v typu Predator Helius 700 najdeme dokonce i zcela novou technologii chlazení Acer PowerGem, která spolehlivě zabrání přehřívání.

pred4
pred5

Kromě všeho výše zmíněného si pro nás Acer připravil i novou značku odolných notebooků a tabletů, jenž nese název Enduro. Řada odolných zařízení Enduro s certifikací MIL-810G a krytím až IP65 je speciálně navržena pro záchranáře, terénní pracovníky a do výroby. Kromě fyzické ochrany jsou zařízení také vybavena řadou služeb pro zabezpečení a správu, jako je sada Acer Enduro Manageability Suite. Prvními Enduro produkty budou dva notebooky, které se mohou pochlubit nejnovějšími procesory Intel® Core™ a dlouhou výdrží na baterii, díky čemuž nabízejí vynikající výkon a výdrž po celý pracovní den. Jako další se řada pyšní dvěma flexibilními tablety navrženými pro práci v rukavicích, které jsou dodávány s celou řadou volitelného příslušenství, což jim umožňuje přizpůsobit se široké škále scénářů. Poslední novinkou této série je robustní tablet určený pro práci v průmyslu a ve skladech, dodávaný s vyměnitelnou baterií, která umožňuje nepřetržité používání.

enduro1
enduro2
enduro3
Zdroj: acer.com
Štítky: acer
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.