Přejít k hlavnímu obsahu

Co dovede agent Sova? Ukázka ruského odstřelovače!

19. 3. 2020 | 19:37 VALORANT
Od posledního odhalení gameplaye agentky Viper už zase uplynul týden a my jsme zpět, abychom vám znovu podali aktuální informace. Dnešní článek se bude točit kolem zbrusu nové ukázky ruského odstřelovače, kterým není nikdo jiný, než charismatický Sova.
Sova Teaser
Sova Teaser

Ukázka ze Sovova arzenálu je venku pouze krátkou dobu, ale už se všude na sociálních sítích množí smíšené reakce. Někteří hráči si myslí, že jsou jeho schopnosti trošku přestřel (doslova), ale většina se zatím shoduje na tom, že tento ruský odstřelovač je nejen drsný, ale také charismatický. Kdo to tedy Sova je?

Sova je agent ruského původu, což můžete slyšet i z jeho přízvuku, s dlouhými blond vlasy, bionickým okem a výrazným modrým pláštěm. Co ovšem opravdu nelze přehlédnout, je jeho luk a obrovská odstřelovací puška. Podle gameplaye je Sova, podobně jako Viper, spíše týmově orientovaný agent, protože vyniká ve sledování, vyhledávání a vůbec v nalézání svých protivníků. Z videa můžeme vidět, že to není žádný žert, jeho schopnosti, spolu s precizní muškou, z něj dělají další smrtící přírůstek do hry.

Pojďme se blíže podívat na zmiňované video. Sova ze začátku vysílá svého robotického pomocníka, Owl Drone, který může střílet ohnivé šipky a odhalovat své nepřátele. Po označení protivníků můžeme vidět skvělý příklad týmové práce, kdy Jett využívá jeho sledovací schopnosti a rychle nepřítele usmrcuje. Dále můžeme Sovu vidět ve stavu jednoho na dva. Ošemetnou situaci se rozhodne vyřešit precizním zabitím ze své odstřelovací pušky, načež vytáhne luk a použije Recon Bolt, který mu odkryje jeho posledního soupeře, kterého vyřeší rychlým wallbangem.

Klip nám ovšem neukázal celý jeho set schopností. Další z jeho schopností je Shock Bolt působící šokovou vlnu, která uděluje poškození. Poslední schopností je jeho ultimátka, Hunter's Fury, díky které může vystřelit až tři smrtelné energetické výbuchy, které proletí celou mapou a udělují masivní poškození. Sova působí jako skvělá varianta podpůrného agenta, s kterým si ale není radno zahrávat, protože může být vysoce smrtící.