Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinese letos první zastávka Masters Tour v Arlingtonu?

30. 1. 2020 | 21:15 Hearthstone
První zastávka Hearthstone Masters Tour v roce 2020 je konečně tady! Ti nejlepší světoví hráči si to tento víkend rozdají v americkém Arlingtonu. Co můžeme od jejich klání očekávat?
Arlington
Arlington

Je to tady, vlastně oficiální start letošní Hearthstone sezóny na nás čeká již tento pátek. Ten totiž přinese první zastávku Masters Tour, kterou bude hostit sedmé největší město amerického Texasu, Arlington. Na turnaji budou stovky nejlepších světových karbaníků bojovat o prize pool, který díky bundlům vyrostl na 500 000 dolarů. A co je hlavní, o co nejlepší umístění tam budou bojovat hned čtyři našinci, do Arlingtonu vyrazila česká trojice Oldřich "Faeli" Mahdal, Jaromír "Jarla" Vyskočil, Daniel "PoweR" Strmiska a ještě Slovák Lukáš "Rjú" Vícen.

Ti spolu s dalšími účastníky odstartují svoji cestu turnajem devítikolovým Swissem, z něhož se první den odehraje pět kol. Do sobotního programu postoupí jen ti hráči, kteří v nich dosáhnout alespoň na tři výhry. Na vyvolené pak budou čekat ještě čtyři zbylá kola, v nichž se rozhodne o osmi nejlepších, kteří se podívají do závěrečného Single Elimination pavouka, který rozhodne, kdo si z Arlingtonu odnese zlato! Našim borcům už bohužel nebudete moci fandit na Twitchi, na oficiální přenosy si od nového roku musíme zvyknout na YouTube.

PZ Challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend