Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinesl nový update?

6. 9. 2018 | 21:09 Clash Royale
Výchozí obrázek

Jestli se něco vývojářům Clash Royale nedá upřít, je to určitě vysoká frekvence updatů. Jestli je to dobře, je otázka názoru, nám se to ale líbí. Co přinesl poslední update?

Nelze říct, že by toho bylo málo! Změny ale komunitu rozdělily na dva tábory – jeden je z nich nadšený, druhý spíše naštvaly. Co je na nich tak kontroverzní? Především změna v číslování levelů karet – staty, cena za upgrade, nic z toho se nemění. Všechny karty ale budou mít tournament cap na levelu devět, nejvýšše je pak půjde dostat až na třináctku. Nejlépe změnu vyjádřuje tento obrázek:

To ale stále není to, o čem se mluví nejvíce – nejzajímavější (a vesměs kladně přijatou) změnou je to, že do hry konečně přibyla možnost vyměnit karty! Na výmenu kartiček potřebujete tzv. token – ten použijete na to, abyste už mohli karty vyměnit. Zvolíte si jakou chcete, jakou naopak nabízíte a už jen čekáte, kdo vaši žádost přijme! Další opravdu podstatnou změnou je také příchod nové karty, Goblin Gianta, o tom už jsme vám ale říkali.

Zbytek změn už tak podstatný není – po každé Clan War dostanete nově tzv. War Bounty, ve které můžete nalézt právě zmiňované tokeny, bitvy z Clan Wars se také budou počítat do Crown Chest. Nově lze také posílat emotes do clanu. Update je to zkrátka pořádný, rozebraný ho najdete také v tomto videu:

miluju videohry a hlavně ligu legend