Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinesla Vodafone Podzimní Sklizeň?

16. 10. 2018 | 18:06 Hearthstone
Poslední Sklizeň letošního roku je za námi a přinesla toho hodně. Na koho se můžete na MČR těšit?
Vodafone Podzimní Sklizeň
Vodafone Podzimní Sklizeň

Na rozdíl od dvou minulých byla tato Sklizeň streamována jen v jediný den. Aby se ale nehrálo od rána, předehrával se kus již v pátek. To způsobilo, že některé hráče (včetně velkých favoritů, jako byl třeba Faeli, či Naruto21) jsme na streamu vůbec neměli možnost vidět. Jenže startovní listina byla vlastně plná jen kvalitních hráčů a tak jsme mohli nadále sledovat ten nejlepší Hearthstone.

    Postupující

    Právě kvůli páteční předehrávce přišly velmi brzo zápasy o postup. V těch z horního bracketu jsme mohli sledovat černého koně turnaje, JaMMeXe, bojovat s troiem. A úspěšnější byl po dlouhé bitvě nakonec reprezentant ECLOT. V druhém zápase sváděl souboj kapitán Inside Games PoweR s další stálicí domácí scény, eceem. A reprezentant eSuby nakonec putoval do LB.

    V něm jsme byli svědky relativně zajímavého jevu – nejen, že na postup to nakonec dotáhnul Matty, který do spodní polovina pavouka spadl hned v prvním kole, ale ani jeden z hráčů, co selhali v horním bracketu až v zápase o postup, to z Vodafone Podzimní Sklizně na MČR nedotáhl. Zbylá dvě místa nakonec připadla již zmíněnému Mattymu a Hekimu, u kterého je to vlastně také zajímavé. Na Sklizni totiž vůbec neměl být, díky odstoupení dvou hráčů si ale místo na poslední chvíli zajistil a náležitě toho využil. V zápasech o peníze byl potom nejlepší JaMMeX a PoweR, porážku z finále LB ale PoweR svému soupeři v grandfinále nádherně vrátil a zlato si domů bere právě on.

    Konečné umístění:

    • 1. místo: PoweR (7 000 Kč + postup na MČR)
    • 2. místo: JaMMeX (3 000 Kč + postup na MČR)
    • 3. místo: Heki (2 000 Kč + postup na MČR)
    • 4. místo: Matty (Postup na MČR)

    Pokud jste sobotní vysílání nestihli, nevadí – samozřejmě nechybí záznam, včetně komentáře od CzechClouda, bambibosse, Pokrovace a ValdaBoye!

    Patička
    Štítky: Vodafone, MČR mobile
    miluju videohry a hlavně ligu legend