Přejít k hlavnímu obsahu

Co přineslo Vodafone MČR v Hearthstone?

12. 11. 2018 | 19:35 Hearthstone
Akce roku je za námi, známe novopečeného mistra ČR. Jak Jarlova cesta za nejprestižnějším domácím titulem probíhala?
Jarla
Jarla

Že bylo toto MČR co se účastníků týče tím nejnašlapanějším, prakticky není pochyb. A když vezmeme v potaz, že motivace k co nejlepším výkonům nechyběla (kdo by si také nechtěl odnést kus z prizemoney a prestižní titul), nepřekvapí vás, že turnaj byl neskutečně vyrovnaný. Není tedy divu, že predikce, které jsme pro vás připravili ve spolupráci s analytikem Štěpánem "ecoo" Machem, nevyšly na 100 %.

Dle nás byl favoritem na výhru Findan, který skončil v turnaj i hned po dvou prohrách, a i když jsme udělali ještě další chybičky, moc vedle jsme popravdě nebyli. Těsné to bylo všude, postoupit ale mohli jen ti opravdu nejlepší (povětšinou ti, od kterých jsme to čekali)  – ve skupině A jimi byli Vanik a benko, v neskutečně nadupaném Béčku zase PoweR a Jarla. V druhé polovině skupinové části pak právě přišla ta největší překvapení, jako je konec Scruffyho a již zmíněného Findana. Postoupit se nakonec povedlo Narutovi a Vlčákovi (skupina C), v Béčku pak Faeli a Heki.

Jarla

Ano, některá známá jména skončila ještě před play-off, ale jak jsme říkali, MČR bylo našlapané od začátku do konce. V play-off se tedy utkali velmi silní karbaníci a není proto divu, že na nás čekaly samé vyrovnané zápase. O tom svědčí fakt, že se jen dva z celkových sedmi zápasů v pavoukovi hrály na méně jak pět her. Souhlasit musí i diváci, matche byly vyrovnané nejen co se statistik týká, dlouhé a napínavé byly i jednotlivé hry. Do grandfinále to nakonec dotáhla dvojice Vanik – Jarla, právě tento souboj byl ale paradoxně velmi jednostranný. Vanik nedokázal vyhrát ani jednu hru a mistrem ČR se stal poprvé v historii MČR mobile reprezentant zahraniční organizace. Gratulace Jarlovi!

Konečné pořadí Vodafone MČR mobile v Hearthstone:

  • 1. místo: Jarla – 30 000 Kč a tarif #jetovtobe na rok zdarma
  • 2. místo: Vanik  – 10 000 Kč a tarif #jetovtobe na rok zdarma
  • 3. až 4. místo: PoweR a Heki – 5 000 Kč a tarif #jetovtobe na rok zdarma
Patička
Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend