Přejít k hlavnímu obsahu

CORE by FADEE turnaj v Žilině se opět vydařil

17. 10. 2019 | 12:15 Counter-Strike 2
O víkendu se v Žilině uskutečnil další turnaj z řady CORE by FADEE. I tentokrát se turnaj vydařil.
CORE by Fadee
CORE by Fadee

V sobotu 12. října se do žilinského ESCAPE Clubu sjelo 6 týmů, jenž se utkaly nejprve ve skupině každý s každým a poté v double-elimination play-off. Hráči si zasoutěžili o hmotné ceny a podle ohlasů je vidět, že si hráči turnaj nadmíru užili.

CORE by FADEE

Po základních skupinách na tom byl nejlépe tým AREA51, který si z raidu přivezl dostatek skillu na to, aby prošli základní skupinou bez prohry. S jednou prohrou prošli skupinami RepreMartin a LúkaEsport, naopak víc proher než výher měli Darmožráči, Hexus a StaC_Gaming. Jak však ukázalo play-off, dobrý výsledek v základní skupině ještě nic neznamená. AREA51 totiž vypadli ve finále lowerbracketu. V samotném grandfinále se střetly celky RepreMartin a LúkaEsport. Úspěšněji však ze zápasu vyšel první jmenovaný tým a RepreMartin si tak odnesli titul a hmotné odměny, jako například batohy CORE nebo balíček od firmy FADEE.

Turnaj však nebyl o výhrách, nýbrž o přátelské atmosféře. A že se v tomto ohledu vydařil na jedničku popisuje také známý komentátor Joshua, který se turnaje zúčastnil v barvách týmu Darmožráči. Ten si chválil jak prostory, tak atmosféru nebo přístup admin teamu.

MČR 2019
Štítky: Core
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.