Přejít k hlavnímu obsahu

CORE se vrací v čase s CS 1.6 turnajem

28. 1. 2020 | 09:08 Counter-Strike 2
Populární série friendly turnajů CORE se opět vrací. Tentokrát se hráči vrátí zpět v čase a utkají se v retro CS 1.6 turnaji.
Core
Core

CORE se vrací do své domovské herny ESCAPE v severovýchodní Žilině a pro PLAYzone je opět ctí být mediálním partnerem této události. Pomáhali jsme pokrývat také předchozí turnaje, ze kterých si můžete prohlédnout například toto skvělé aftermovie.

Turnaj se uskuteční v půlce února a bude se opět bude držet myšlenky, která upřednostňuje friendly atmosféru před boji na ostří nože. Jedna změna však turnaj čeká. Namísto tradičních bojů v CS:GO na týmy čeká retro turnaj v CS 1.6.

core csgo

Klání se přitom bude držet osvědčeného formátu se šesti týmy, které se utkají v základní skupině každý s každým. Nejlepší čtyři týmy potom jdou do horního pavouku, zatímco ty nejhorší dva si to rozdají v dolním pavouku. Dodejme ještě, že všechny zápasy se odehrají formátem best-of 1, pouze grandfinále se odehraje na tři mapy. Budou se hrát retro mapy Dust 2, Inferno, Nuke, Train, Tuscan, Mirage a Forge.

Celý turnaj se přitom odehraje v jednom jediném dni. Bude se jednat tedy o pořádnou pařbu od rána až do noci.

Registrace jsou již otevřeny, najdete je na Facebook události turnaje.

K tomu, proč si organizátoři vybrali tuto retro hru, se vyjádřili také zástupci turnaje:

Deň čo deň nás teší, že o naše turnaje je čím ďalej tým väčší záujem. Tentokrát sa ľuďom podarilo vypredať všetky registračné sloty za necelých 20 minút. Čo svedčí o tom, že povedomie o CORE rapídne stúpa. Teraz nám už iba ostáva sa riadne pripraviť a ukázať ďalší kvalitný event v našom podaní.

- Michal Šubert

Veľmi sme nevedeli čo od tohto eventu od začiatku čakať, predsa len Counter-Strike: 1.6 už klesá na popularite a jediné čo sme vedeli že bude istotou je to že to bude zábava. Každopádne ľudia ukázali že majú záujem stále hrať túto hru a zabaviť sa v kruhu ďalších ľudí. My sa na nich veľmi tešíme, máme pre nich pripravené aj ako večeru sendviče, budeme púšťať legendárne fragmoviečka a streamovať turnaj pre ľudí ktorí nemohli z nejakých dôvodov prísť na náš event, ešte stále pripravujeme čo najviac výhier a snažíme sa zladzovať detaily aby si ľudia mohli ten event naozaj užiť ale pevne verím že 15. februára sa všetci spolu riadne zabavíme!

- Denis Uhrík

Štítky: Core
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.