Přejít k hlavnímu obsahu

COSPLAY: Sneaky předvedl působivý K/DA cosplay

3. 3. 2021 | 08:00 League of Legends
Bývalý hráč Cloud9, Zach „Sneaky“ Scuderi, je známý pro své cosplaye opačného pohlaví. Tentokrát se převlékl za popovou hvězdu z oblíbené k-popové skupiny K/DA.
Sneaky
Sneaky
Zdroj: Twitter - Zach Scuderi

Sneaky býval jedním z nejlepších hráčů AD carry na profesionální scéně. Už je to nějaká doba, co svou kariéru pověsil na hřebík, nicméně k herní scéně má stále blízko. Mimo jiné třeba vlastní podíl v esportové organizaci Cloud9. 

Sneaky ale není jenom hráč, je to také cosplayer. O jednom jeho odvážnějším počinu jsme na PLAYzone v minulosti již psali. Nyní se rozhodl spojit svou vášeň pro cosplay a League of Legends a přeměnil se ve členku virtuální skupiny K/DA. 

Sneaky na sebe však nevzal podobu některé z existujících členek, naopak si vytvořil svou vlastní. A opět tak trochu provokuje. Postava má růžové vlasy s ofinou, tyrkysovou bundičku K/DA a černé prádélko se síťovanými punčochami. Na jedné z fotografií na sobě má helmu z virtuální reality a v ruce herní ovladač. Cosplay vzbudil na sociálních sítích velký ohlas, na Twitteru dostal více než 33 tisíc lajků a sdílelo ho na 4 tisíce uživatelů. Není to ale žádným překvapením – Sneakyho cosplaye jsou zkrátka povedené a populární.    

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Sneaky, cosplay