Přejít k hlavnímu obsahu

Crossover PUBG Mobile & Resident Evil

16. 2. 2019 | 07:00 PUBG: Battlegrounds
Miliony hráčů po celém světě brzy budou moci hrát nový Zombie PUBG mód. Tento režim byl v beta verzi poměrně dlouho, protože PUBG Corp a Tencent Games pracují na vývoji aktualizace 0.11.0. Po kriticky uznávaném vydání remaku Resident Evil 2 tento krok pravděpodobně pomůže vyvýšit obě franšízy prostřednictvím křížové propagace. 
Výchozí obrázek

Nový režim, nazvaný Sunset, bude obsahovat zombie, bossy a další tvory z Resident Evil 2, kteří budou implementováni do standardní hry PUBG. Hráči budou vypuštěni do normálních map PUBG, které nyní obsahují dvoudenní cyklus. Během denní části zápasů budou hráči bojovat mezi sebou, zatímco se zbavují omezeného počtu zombií.

Situace se však změní po západu slunce. V tomto cyklu budou hráči nuceni přepnout své zaměření od ostatních protivníků na násobící se čísla nemrtvých, kteří se pohybují po mapě hledajíc další jídlo. Za ztenčení řad zombie hordy budou odměňováni podobou lootů, v nichž se budou nalézat náboje a zbraně. Vývojáři také pracovali na hudebních a zvukových efektech, aby během hry navodili bližší propojení s Resident Evil. 

Údržba před aktualizací se údajně podle Mr. Ghost Gaming, který byl v minulosti spíše přesný s jinými úniky a předpovědmi, uskuteční před 20. únorem. Tencent dosud neudělal oficiální oznámení, ale všechny náznaky ukazují, že k tomu dojde dříve, než později.

 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.