Přejít k hlavnímu obsahu

CrowCrowd reagují na zrušení PEL a propouští finský tým

12. 12. 2019 | 10:49 PUBG: Battlegrounds
První reakce na restrukturalizaci regionálních i světových soutěží na poli PUBG na sebe nenechala dlouho čekat. Organizace CrowCrowd se po účasti na PGC 2019 rozhodla propustit svou finskou sekci.
CrowCrowd
CrowCrowd

Turbulentní rok 2019 stále není u konce. Po vysoce očekávaném oznámení velkých změn v turnajovém světě PUBG přichází i další propuštění úspěšné sekce. Ruská organizace CrowCrowd to letos dotáhla až na světový šampionát, kde si zahrála finská čtveřice známá jako Saunabois. Finále z toho ale nebylo a více už pod křídly této organizace Teme a spol. nedokážou. Již bez Tiikzu, který odešel do ENCE, se totiž vrací ke svému původnímu názvu, který používali ještě před působením ve Winstrike, zatímco CrowCrowd se zřejmě vrátí k ruským týmům. Na ukončení působení na PUBG scéně to dle vyjádření nevypadá, nejvíce by se nabízel krok postavit novou sestavu okolo ADOUZ1E, který byl vyhoštěn z týmu Na`Vi a na východ od nás je opravdu žhavým zboží.

Nynější složení Saunabois vypadá takto:

 Finsko Teemu 'Teme' Kokko
 Finsko Joona 'NOOKIE' Närvänen
 Finsko Miska 'Mise' Malkamäki

 Finsko Saul 'SauKKi' Klemola – trenér

Štítky: CrowCrowd
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.