Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO Danger Zone Battle Royale se představí v Katowicích

26. 2. 2019 | 13:53 Counter-Strike 2
Tradiční součástí CS:GO majorů je showmatch, ve kterém se proti sobě utkají nejlepší hráči, komentátoři, a influenceři ze světa CS:GO. Letos v Katowicích se však dočkáme změny, protože showmatch se uskuteční v módu Danger Zone.
CS:GO Danger Zone
CS:GO Danger Zone

V prosinci loňského roku se Counter-Strike: Global Offensive svezl na vlně popularity Battle Royale her, když představil nový herní mód Danger Zone. Oproti jiným Battle Royale hrám jde spíše o jednohubku na pár minut, i tak se jedná o plnohodnotný Battle Royale režim, který těží hlavně ze svého odlišného provedení. I díky tomu se Danger Zone poprvé představí na IEM Katowice.

Katowice Crowd

Před samotným vyvrcholením finále CS:GO Majoru se uskuteční tradiční showmatch, během kterého se vždy proti sobě utkají největší hvězdy světa CS:GO. Tentokrát se však neutkají v tradičním 5v5 režimu, ale místo toho se představí právě v Danger Zone.

Na hlavní stage IEM Katowice se představí osm dvojic, jenž se mezi sebou utkají ve dvou zápasech. Nejlepší dvojice bude zvěčněna na mapě Blacksite podobně, jak například s1mple na mapě Cache. Ochuzeni o své oblíbence nebudou ani polští fanoušci, během turnaje se totiž uskuteční zápas polských hvězd, které se utkají o jedno místo v showmatchi.

Tento showmatch bude prvním "kompetitivním" zápase v režimu Danger Zone. I kvůli němu vydalo dnes v noci Valve update, který umožňuje hrát solo squady, co je ale důležitější, tak také rozšiřuje možnosti pro sledování Danger Zone zápasů.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.