Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO tým Liquid vyzval svou Apex Legends sekci, další profíky můžete sledovat v 100T Invitationalu

14. 4. 2020 | 18:28 VALORANT
S příchodem Valorantu se začaly téměř okamžitě pořádat všelijaké turnaje, jako například Twitch Rivals, kde jste mohli sledovat samé známé tváře. Touto akcí to ani zdaleka nekončí, v pondělí jste mohli být svědky přátelského utkání mezi různými sekcemi týmu Liquid a hned v úterý se koná 100 Thieves Invitational plný slavných osobností.
CS:GO vs Valorant
CS:GO vs Valorant

Včera se k radosti všech fanoušků týmu Liquid odehrál přátelský showmatch ve Valorantu mezi nadupanou CS:GO a Apex Legends sekcí. Aby reprezentanti, kteří pomalu přesedlávají z Apex Legends na Valorant, nebyli v početní nevýhodě, přišla jim na pomoc bývalá esportová hvězda a nyní úspěšný streamer shroud. Stačila jim však tato veteránská posila na zdolání borců ze skutečného CS:GO týmu? Sestavy vypadaly takto:

Team Liquid vs Team Valorant

Celý turnaj se odehrál ve formátu BO3, a i když jsme hned v prvním zápase na mapě Split mohli sledovat vyrovnané utkání, nakonec ostříleným hráčům z Apex Legends k vítězství nedokázal pomoci ani shroud a první zápas prohrávají za skóre 10:13. Druhé kolo, odehrávající se na Havenu, se odehrálo ještě v depresivnějším duchu a skončilo jednoznačným vítězstvím pro CS:GO celek za stavu 13:1. I když se mělo původně jednat o BO3, a v tomto momentu měl celý turnaj skončit, rozhodli se pořadatelé dohrát i poslední mapu, Bind, avšak i zde si neporažená CS:GO sestava odnáší třetí vítězství po dalším vyrovnaném zápase, který skončil za stavu 13:11.

S turnaji ovšem nekončíme, další událostí, která se koná už v úterý 14. dubna v 19:00, je 100 Thieves Valorant Invitational. Jedná se o první Valorant turnaj tohoto formátu, kterého se zúčastní hvězdné týmy plné streamerů, profíků a dalších známých osobností. Uvidíte znovu shrouda v akci s hvězdným týmem plným CS:GO veteránů, zatímco TimTheTatman si zahraje po boku profíků z Apex Legends. Dalším kapitánem je oblíbený League of Legends streamer Yassuo, v jehož týmu uvidíte plno dalších streamerských hvězd, včetně xQc. Banda Counter-Strike profíků se sešla i v týmu CouRage a výjimkou není ani summit1g, či majitel 100 Thieves, Nadeshot, který bude hrát s celou svou CS:GO sekcí. Můžete se také těšit na poslední dva kapitány, kterými jsou populární streameři Dr Disrespect a Ninja.