Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO tým SINNERS Esports je konečně oficiální, potvrzeno je hraní na plný úvazek

29. 1. 2020 | 16:51 Counter-Strike 2
Tak to konečně máme černé na bílém. Zprávy o novém CS:GO týmu SINNERS poprvé unikly o prvním lednovém víkendu, kdy se čtveřice českých hráčů v Liberci upsala nově vzniklé organizaci. Zatímco se sestava připravuje na bootcampu, tak po vyčkávání už je od dnešního dne vše oficiální.
SINNERS Esports
SINNERS Esports

Zakladatelem organizace SINNERS Esports je dle tiskového prohlášení Petr Syrovátko mladší, který je jedním ze zakladatelů společnosti Syner a kromě toho se vysoce angažuje do dění hokejového klubu Bílí Tygři Liberec. V pozici týmového manažera jej sice doplňuje Jiří Urban mladší, vedle nich se ale o chod bude starat dvojice německých manažerů. Roli CEO zastává Moritz Straube, GM klubu je pak Max Euler. O obou západních sousedech se dá snadno zjistit, že společně vedou firmu R3PREZ3NT a s esportem již své zkušeností tedy mají.

Kromě odhalení managementu není ale v oficiální zprávě, zveřejněné na síti LinkedIn, nic nového či šokujícího. CS:GO sestavu utvoří kromě původního kvarteta ZEDKO, beastik, CaNNiE a SHOCK ještě NEOFRAG, který se k týmu připojil krátce poté, co si tohle angažmá rozmyslel The eLiVe a následně zamířil do CZC.eSuby.

PLAYzone Challenge 2020

V rámci představení týmu překvapivě nenajdeme jméno žádného trenéra, dá se však očekávat, že si tým hrající na plný úvazek jistě nějakého pořídí – jestli už se tak tedy nestalo. Co se týče kvalit jednotlivých článků, tak o nich může pochybovat málokdo. Ve dvou případech jde dokonce o vyhlášené nejlepší hráče, kteří v uplynulé sezóně působili na domácí scéně. Ani ostatní střelci ale individuálními dovednostmi nezaostávají, ba naopak.

Svou offline premiéru si SINNERS zažijí už tento víkend, kdy vyrazí na Supreme Masters (kompletní preview) do Švýcarska. Hned na první dobrou mají kluci velkou chuť uspět a před cestou se připravují na bootcampu.

Sestava full-time CS:GO týmu SINNERS vypadá takto:

 Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba
 Česká republika Sebastian 'beastik' Daňo
 Česká republika Hubert 'CaNNiE' Ludwig 
 Česká republika Max 'SHOCK' Kvapil
 Česká republika Adam 'NEOFRAG' Zouhar

Jsme nadšeni, že jsme našli pětici hráčů s tak úžasným talentem a průbojností. Tato parta má odhodlání, zápal pro věc a způsob myšlení, a tak i obrovský potenciál, aby se dostala do velkých soutěží,

řekl v oficiálním prohlášení generální ředitel Moritz Straube.

Je na čase ukázat světu talent, který se v esportu v České republice a na Slovensku nachází. Proto SINNERS přicházejí,

poodhaluje sympatické mezinárodní cíle generální manažer Max Euler.

SINNERS Esports
Štítky: SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.